jennifer_gentle prvotno napisa
Ja sam jako nezadovoljna s profom i s angazmanom. Dodatna je par godina funkcionirala tako da im salje preko teamsa zadatke da sami rjesavaju. Nes ti dodatne. Onda kad ne zna mu ja objasnjavam i tako non stop. Ali nije to isto kao kad u razredu rjesavas s ostalim djecom i profom.
Priprema za natjecanje nula bodova. Opceniti angazman po meni katastrofa. Ja matematiku obozavam i bas mi je zao. On se sam javlja na natjecanja i hoce ici a ne da mu se vjezbati a ni profesorica ih bas ne potice ni ne objasnjava. Ja sam cijelu osnovnu isla na natjecanja sve do drzavnih i osvajala visoka mjesta ali sam se pripremala cijelu godinu i vjezbala i non stop, voljela sam to. Dodatna u skoli jako intenzivna, profa se jako angazirala kad je vidjela da mi ide. Dodatna extra izvan skole, plus puno vjezbanja sama sa sobom doma. I bas mi dodje zao kad vidim koji efekt losa i nezainteresirana profesorica moze imati.
Sad kuzim da je mladji dosta talentiran za matematiku i vec mi je muka jer idu u istu skolu i imat ce istu profesoricu.