Pokazuje rezultate 1 do 50 od 130

Tema: školsko natjecanje matematika - info

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja sam jako nezadovoljna s profom i s angazmanom. Dodatna je par godina funkcionirala tako da im salje preko teamsa zadatke da sami rjesavaju. Nes ti dodatne. Onda kad ne zna mu ja objasnjavam i tako non stop. Ali nije to isto kao kad u razredu rjesavas s ostalim djecom i profom.
    Priprema za natjecanje nula bodova. Opceniti angazman po meni katastrofa. Ja matematiku obozavam i bas mi je zao. On se sam javlja na natjecanja i hoce ici a ne da mu se vjezbati a ni profesorica ih bas ne potice ni ne objasnjava. Ja sam cijelu osnovnu isla na natjecanja sve do drzavnih i osvajala visoka mjesta ali sam se pripremala cijelu godinu i vjezbala i non stop, voljela sam to. Dodatna u skoli jako intenzivna, profa se jako angazirala kad je vidjela da mi ide. Dodatna extra izvan skole, plus puno vjezbanja sama sa sobom doma. I bas mi dodje zao kad vidim koji efekt losa i nezainteresirana profesorica moze imati.
    Sad kuzim da je mladji dosta talentiran za matematiku i vec mi je muka jer idu u istu skolu i imat ce istu profesoricu.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam jako nezadovoljna s profom i s angazmanom. Dodatna je par godina funkcionirala tako da im salje preko teamsa zadatke da sami rjesavaju. Nes ti dodatne. Onda kad ne zna mu ja objasnjavam i tako non stop. Ali nije to isto kao kad u razredu rjesavas s ostalim djecom i profom.
    Priprema za natjecanje nula bodova.
    Slično je bilo i mojem u osnovnoj. Njegova nastavnica matematike bila je izvrsna metodičarka u redovnoj nastavi, sin ju je jako volio. Ali dodatna je bila prilično površna, a na natjecanja se išlo bez prave pripreme. On je dvaput dogurao do županijskog, za koje se spremao sam, onda je odustao od tih natjecanja. Prebacio se na predmete iz kojih je imao veću šansu dogurati do državnog i to je vrlo uspješno gurao (i gura još uvijek i u srednjoj).
    Što se tiče matematike, ostao je odličan u tom predmetu i bez natjecanja. U gimnaziji je birao matematički smjer, voli taj predmet, dobro mu ide, vjerojatno će i studirati nešto za što će mu trebati matematika.
    Meni je isto bilo muka dok je išao u osnovnu, jer sam vidjela da ima talenta za matematiku, a da u školi nema pravu podršku za to. Ali sad mi je drago kad vidim da je taj talent ipak u nekom obliku opstao, bez obzira na natjecateljske uspjehe ili neuspjehe. Natjecanja su svakako korisna, mogu biti i jako motivirajuća, ali nisu preduvjet za uspjeh u tom području.

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Priprema za natjecanje nula bodova. Opceniti angazman po meni katastrofa. Ja matematiku obozavam i bas mi je zao. On se sam javlja na natjecanja i hoce ici a ne da mu se vjezbati a ni profesorica ih bas ne potice ni ne objasnjava. Ja sam cijelu osnovnu isla na natjecanja sve do drzavnih i osvajala visoka mjesta ali sam se pripremala cijelu godinu i vjezbala i non stop, voljela sam to. Dodatna u skoli jako intenzivna, profa se jako angazirala kad je vidjela da mi ide. Dodatna extra izvan skole, plus puno vjezbanja sama sa sobom doma. I bas mi dodje zao kad vidim koji efekt losa i nezainteresirana profesorica moze imati.
    Sad kuzim da je mladji dosta talentiran za matematiku i vec mi je muka jer idu u istu skolu i imat ce istu profesoricu.
    Ovako je bilo i mom djetetu, nije bilo dodatne nikad. Prof nezainteresirana potpuno.
    A svake godine ga je bod-dva dijelio od državnog.
    Vježbao je sam zadatke s prošlih natjecanja http://www.antonija-horvatek.from.hr.../zadaci-OS.htm i zbirke razne sam kupovala https://element.hr/

Datum pristupanja
    Feb 2023

Početno

Znaju li se bodovni pragovi za zupanijsko biologiju, fiziku i hrvatski jezik osnovna skola Splitsko dalmatinska zupanija? Ako netko zna gdje se moze viditi?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •