Pokazuje rezultate 1 do 50 od 424

Tema: 3....2....1....Bubilo kreni u 2022.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Spajka je bila inspirirana i prekrasno napisala

Ja bih također dala ideju onima koji imaju mogućnost uzeti Multisport karticu preko firme da je probaju koristit barem 2 mj. da se na taj način pokrenu.

Meni je ta kartica mrak jer se s njom može ići na razne vrste sportova i aktivnosti: bazen, gym, squash, pilates, zoomba, yoga, badmington, stolni tennis, nordijsko hodanje, funkcionalni trening, sauna, cross fit, callanetcs, penjanje po stijenama, tenis, klizanje na ledu, borilačke vještine, odlazak u toplice (Jezerčica) i Amazingu (trampolini), ples, korektivan i medicinska gimnastika, aqua aerobic, meditacija, trampolini, škola trčanja, cycling, vježbe za kralježnicu, paket bazen.spa-sauna- jacuzzi...ma nema šta nema. U Zg je pokrivena velika većina sport. objekata. Uglavnom svatko može pronaći nešto za sebe.

Ja obično idem tamo gdje mi je blizu posla ili blizu doma, miksam ovisno o trenutnim željama i potrebama.

Sinoć sam bila na programu Fit Life, intenzitet možda nekih 6/7 od 10 (tako sam birala jer danas imam žestoke dionice), al sam se zato napalila idući tjedan kad mi prođe štafeta koju trčim u NED otići na Military drill. To će bit upala samo takva jeej ...

Sutra ću navečer recimo pilates radi istezanja (u zgradi do moje) taman za nakon dionica u sri i nakon jutarnjeg hikinga u čet da se tijelo malo opusti i istegne. I tako ja sam oduševljena s tim miksanjem

Preporučam i centar Allegru u Hypo centru jer je tamo i gym, saune (turska i finska), jacuzzi, bazen (totalno relax djir, nema guzve 2-3 čovjeka ako se ide ujutro ili odmah nakon posla), sve u jednom

Za početnike ima super programa u mnogim sportskim objektima koji su na popisu, koga zanima neka zaviri:
    https://benefitsystems.hr/maps/region/0/#togglemap

Najčešće se vidi u samom programu ocjena intenziteta, pa si čovjek bira po svojim preferencijama.

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku

Ja bih također dala ideju onima koji imaju mogućnost uzeti Multisport karticu preko firme da je probaju koristit barem 2 mj. da se na taj način pokrenu.

Meni je ta kartica mrak jer se s njom može ići na razne vrste sportova i aktivnosti: bazen, gym, squash, pilates, zoomba, yoga, badmington, stolni tennis, nordijsko hodanje, funkcionalni trening, sauna, cross fit, callanetcs, penjanje po stijenama, tenis, klizanje na ledu, borilačke vještine, odlazak u toplice (Jezerčica) i Amazingu (trampolini), ples, korektivan i medicinska gimnastika, aqua aerobic, meditacija, trampolini, škola trčanja, cycling, vježbe za kralježnicu, paket bazen.spa-sauna- jacuzzi...ma nema šta nema. U Zg je pokrivena velika većina sport. objekata. Uglavnom svatko može pronaći nešto za sebe.
    Nama nitko u firmi nije nudio tu karticu...
    Mora li firma imati određeni (veliki) broj uposlenih da bi to funkcioniralo ili kako to ide...?
    Da pitam preko sindikata?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •