Spajka je bila inspirirana i prekrasno napisala
Ja bih također dala ideju onima koji imaju mogućnost uzeti Multisport karticu preko firme da je probaju koristit barem 2 mj. da se na taj način pokrenu.
Meni je ta kartica mrak jer se s njom može ići na razne vrste sportova i aktivnosti: bazen, gym, squash, pilates, zoomba, yoga, badmington, stolni tennis, nordijsko hodanje, funkcionalni trening, sauna, cross fit, callanetcs, penjanje po stijenama, tenis, klizanje na ledu, borilačke vještine, odlazak u toplice (Jezerčica) i Amazingu (trampolini), ples, korektivan i medicinska gimnastika, aqua aerobic, meditacija, trampolini, škola trčanja, cycling, vježbe za kralježnicu, paket bazen.spa-sauna- jacuzzi...ma nema šta nema. U Zg je pokrivena velika većina sport. objekata. Uglavnom svatko može pronaći nešto za sebe.
Ja obično idem tamo gdje mi je blizu posla ili blizu doma, miksam ovisno o trenutnim željama i potrebama.
Sinoć sam bila na programu Fit Life, intenzitet možda nekih 6/7 od 10 (tako sam birala jer danas imam žestoke dionice), al sam se zato napalila idući tjedan kad mi prođe štafeta koju trčim u NED otići na Military drill. To će bit upala samo takva jeej ...
Sutra ću navečer recimo pilates radi istezanja (u zgradi do moje) taman za nakon dionica u sri i nakon jutarnjeg hikinga u čet da se tijelo malo opusti i istegne. I tako ja sam oduševljena s tim miksanjem
Preporučam i centar Allegru u Hypo centru jer je tamo i gym, saune (turska i finska), jacuzzi, bazen (totalno relax djir, nema guzve 2-3 čovjeka ako se ide ujutro ili odmah nakon posla), sve u jednom
Za početnike ima super programa u mnogim sportskim objektima koji su na popisu, koga zanima neka zaviri:
https://benefitsystems.hr/maps/region/0/#togglemap
Najčešće se vidi u samom programu ocjena intenziteta, pa si čovjek bira po svojim preferencijama.