-
Ja sam se konacno dovela u neku normalu. Nakon povratka s Balkana s kovidom, od stresa i svega mi se nenormalno spavalo. Tripala sam se je li long covid, ali nije. Kovid je prosao maltene bez simtoma (bila umorna i imala mrvu temperature) a i posle sve drugo je bilo ok. Imala sam i health scare, morala na biopsiju, no sve je ok. Ugl, docekao me taj nakupljeni stres i organizam se branio pospanoscu. Na Balkanu nisam trcala, tako da sam 4 nedelje pauzirala. Posle toga sam krenula redovno ali laganije, i evo sad sam, mesec i po nakon povratka kuci, konacno 'normalna.' Inace trazim full time posao jer sam zavrsial master u maju i research projekat na kom sam radila pre par dana, tako da se nadam velikoj promeni uskoro. Ja mislim da cu ponovo trcati maraton, ali na prolece.
Inace sad mi je raspored da trcim ujutro u 6 po 5 milja (8km), i to uglavnom fartleke da mi se malo povrati pace. Tako svaki radni dan, a onda subotom rest od trcanja. Subotom obavezno restorative jogu, a i plivanje ako bazen radi (malo su nam poremeceni bazeni u gradu, i dosta je nepredvidljivo). Muz i ja idemo i na planinarenja, dosta dugacka, kad uspemo vikendom (poslednje bili 17km, 600mnv).
Kosjenka, samo napred!
Ostale cure, jako mi je drago procitati updates i videti vas ovde <3
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma