Pokazuje rezultate 1 do 50 od 424

Tema: 3....2....1....Bubilo kreni u 2022.

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Curke, evo malo reporta nakon 10ak dana, oduševljena sam novim trenažnim procesom u novom klubu
    Promjena tako dobro dođe, trčimo po raznim zanimljivim lokacijama. Dosad trčali po Maksimiru, Dotki, Bikčevićevoj i klasika-nasip, Jarun.
    U subotu slijedi opet zanimljiva ruta uzduž potoka Vrapčak.

Ušla sam odmorna u novu zimsku bazu, sad se već kilometri gomilaju brzinom svjetlosti, no ovaj put rade se dugi i spori treninzi.
    Bojala sam se malo kako ću se naviknuti trčati na pejsu 6:00 i sporijem, da će me živcirati jer baš nikad nisma trčala na tom pejsu (ni na samim početcima kao totalni početnik amater) i da ću morat šutit na treninzima (bilo mi je rečeno da su fokusirani i da se šuti).

No pokazalo se da mi nijedno od to dvoje nije teško.

Spori treninzi su mi aman taman zato jer se paralelno skuplja puno kilometara u zimskoj bazi i noge se brzo "pune", pa mi spori treninzi baš leže.
    Srećom nisu ni tihi nego su baš brbljavi, a kad budu dionice i fartleci jaki utihnut ćemo ionako svi

Prijavila sam sljedeći maraton opet u Italiji, ovaj put krajem veljače s novim klubom.

Što mi ima kod vas? Jeste zdrave bez ovih blesavih sezonskih viroza?

Spremne za Božić? Ja totalno nespremna, previše toga mi se događa na svakodnevnoj razini da uopće nisam u tom filmu :/ evo jutros išla s mamom u bolnicu da joj skidaju kopče (operirala koljeno), sutra mi svekar ide na skidanje katetera u bolnicu, pokvario mi se auto, pa sam kupovala novi, 100 čudesa još u međuvremenu i tako. Treninge uguram u sve moguće "rupe".
    Najbitnije da smo mi svi zdravi, veseli i na okupu, a ostalo će se već nekako posložiti.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 14.12.2022. at 13:54

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •