-
Bok cure
Moja 2022. godina je bila stvarno neaktivna pa nije bilo smisla da pišem na vježbačicama. Bilo mi je bezveze da pišem svakih mjesec dana da sam nešto odvježbala. Često sam donosila odluke da počinjem ponovo pa bih odustala nakon 2-3 dana, pa opet mjesec dana neaktivnosti i tako prođe skoro cijela godina.
Nakon druge trudnoće sam bila jako umorna, osjećala sam se kao da u kostima nosim 79 godina, a ne 29. Nikad ranije u životu nisam toliko malo volje imala kao prošle godine. Upali smo baš u neko kolo rutine, posao, djeca, hodanje s malim po slušnim vježbama itd. Nije bilo vremena za mene.
Nekako sam bila rastrgana između osjećaja krivnje i zadovoljstva. Krenem s vježbanjem, pa se osjećam kao da sam lošija mama jer sam to oduzela od vremena s djecom, a opet sam zadovoljnija ako vježbam, s tim da sam istovremeno i nezadovoljna jer nemam vremena za sve što trebam napraviti. Uf
Počela sam pred kraj godine s teretanom da riješim nakupljene kile, pisala sam na prekomjernoj težini. Trenutno smo na godišnjem na skijanju. Idu te kile dolje, dobro je. Vježbanje mi je već godinama neki ples ljubavi i mržnje, pa tako i sad.
Ali mislim da nakon svega mogu objaviti povratak na vježbačice u 2023.!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma