Stranica 6 od 9 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 424

Tema: 3....2....1....Bubilo kreni u 2022.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Curke, dajte mi savjet za majice. Pamuk mi ne odgovara, kupila sam par majica za trening i trčanje sa poliesterom. Jedna iz dechatlona koja mi je najugodnija, neke pume i nike ali jeftinije i sve do jedne su se usmrdile. Perem ih na 40 isti dan.
    Isplati li se kupiti nešto skuplje?
    napomena, znojim se ko prase.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Da,trči se isključivo u dry fitu.

Isplati se definitivno kupit skuplje,pogotovo ako imaš taj problem sa znojenjem.

Kvalitetan dry fit omogićava koži da diše da nije ko umotana u plastiku.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 08.02.2023. at 11:58

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

da, no svašta se prodaje pod dry fit. Upije ona meni znoj odlično, ali s vremenom počne smrduckati na taj znoj. Jučer sam čak mislial da je prljava majica zabunom u čistom vešu završila.
    Noćas sam ih na 60 oprala, popodne ću biti pametnija.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Možeš na 60C slobodno.
    Treba vrebat akcije pa onda kupit te kvalitetnije.

Meni su iskreno odlične majice s ljubljanskog, ako planiraš ostat u trčanju, zamoliš bilo koga tko ide na utrku da ti kupi na njihovom štandu par tih majica. Vrhunske su,peri deri, a cca 15ak eura.

Meni se Nike pokazao odličnim, top!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Eh da i ona marka od Intersporta,sad mi je mozak stao puno povoljnije,a super kvaliteta. Energetics tako nekako.
    Decathlon nisam ipak isprobavala za majice.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 08.02.2023. at 13:56

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Eh da Pro Touch marka u Intersportu, vrhunska.
    Imam njihov šuškavac, neuništiv je i majicu dugi rukav, prozračna, diše.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Hvala Lili.
    Btw dogurala sam skoro do 5km.
    Al više mi trenutno paše raditi kružne u dvorani.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Imam njihov šuškavac, neuništiv je i majicu dugi rukav, prozračna, diše.
    a jel šuštavac može preživjeti pravu iznenadnu kišu?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bravooo Kosjenka

Jelena O, to je šuškavac za vjetar i hladnoću, ne za kišu.

Za kišu imma drugi, taj pak naravno "ne diše"
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 08.02.2023. at 18:25

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

bravo kosjenka
    ja trcim i vjezbam u majica sa utrka, skupilo se toga osim tih imam sportskih majica iz h&m-a i oysha, odlicne su mi i jedne i druge, pa baci oko.

i dalje idem na pilates, trcim pomalo i polako, nisam ni u formi za vise i brze, a i ledja nedaju.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Prijateljica mi je dala par majici s utrka, njoj se nešto stisle. Super su, ali i meni isto nešt malo stisnute
    Naručila na bestsecretu nekoliko komada pa ćemo vidjet.
    Zaključila sam da ovi kratki programi nisu dovoljni.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

meni se nikad nisu stisle, perem ih na 30, sat i 10ak minuta mislim program vrti, ali perem samo sve zajedno sportsko na tom programu i bez omeksivaca. masina bude otprilike do pola puna, nista mi ne smrdi poslin.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ima sad i neki prašak za sportsku odjeću

mi imamo tih majica za svaku dob i svakavih veličina, marki i sl.
    neke smrde više, neke manje, nek uopće (a isto ih perem)

jako ovisi o materijalu, debljini itd. mislim da nema pravila. nekome će odgovarati jedne, nekome druge.

najbolje su za sada under armour (bude ih na akciji, ali traju godinama), a najgori su muški dresovi za utakmice (neki debeli materijal, ma užas, nose se jednom tjedno, odmah operem, ali smrde i nakon pranja u ormaru pa nekad poludim i bacim drugi put na pranje; ni bura ne pomaže da se izvjetre)

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja to pretežno perem na 40 uz obično šareni, ali ako je jako hitno onda na 30 onih 17 min koliko mi je kratki program

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Što je majica kvalitetnija, to je manja šansa da će se nekome tko se više znoji osjetiti.

Ja se jako malo znojim i nijedna mi se ne osjeti nakon pranja, čak ni one nekvalitetne gusto tkanog materijala, al ne mogu podnijet trčat u tome jer mi koža ne diše, a ja radim velike dužine. Riješila sam se svih tih majica.
    S utrka od svih majica možda su mi 2-3 kvalitetne, ostale su smeće, al zaista.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 10.02.2023. at 11:26

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja se bas znojim jako jako pa mi se opet ne cuju nakon pranja, ne znam onda do cega je to, mozda mi nos ne valja

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Prijateljica mi je dala par majici s utrka, njoj se nešto stisle. Super su, ali i meni isto nešt malo stisnute
    Naručila na bestsecretu nekoliko komada pa ćemo vidjet.
    Zaključila sam da ovi kratki programi nisu dovoljni.
    Moj sin redovito hodočasti u teretanu, a njegovu opremu perem na tom kratkom programu za sportsku odjeću. Slažem se da program nije dovoljan, ali ima pomoći. Ja to rješavam tako da dodajem onu tekućinu za uklanjanje mrlja (cca 2 žlice na jednu mašinu, samo utočim u kućicu za tekući deterdžent): Formil iz Lidla (bočica boje ciklame) ili Denkmit iz DM-a, ovaj https://www.dm.hr/denkmit-sprej-za-o...355489166.html
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 10.02.2023. at 12:30

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ne znam naše se ne čuju, a naveliko se koriste , ok svatko ima po par komada

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Gdje ste vježbačice?

Ja sam i dalje u teretani. Došla sam na svoju idealnu težinu i nastavila s vježbanjem. Sad čak i za ozbiljno volim teretanu. Ne mogu vjerovati da sam to rekla.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Riri sjećam se ko juče kako si bila drugačijih stavova hahaha

Bravooo za tebe i kile jel imaš nekog trenera ili sama radiš?

Evo da se i ja pohvalim, otrčala sam maraton u Italiji po groznim vrem.uvjetima (kiša, vjetar 35km/h, ledara) i imala sam pb za 7 min. Moj rekord 42,2 km za 3h 36min, pejs 5:06
    Još uvijek mi je nevjerojatno kako sam trčala tako brzo s tom jednokratnom kabanicom i pod tim uvjetima i to s lakoćom.

Dakle, promjena kluba je bila bingo što se tiče same promjene zimske baze i očito trenažnog procesa. Prezadovoljna.

Kako ste vi ostale curke? Jel se trenka, vježba? Pleše? Whatever....
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 09.03.2023. at 19:54

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bravo, lili!
    Svaka čast

Ja sam nakon dvije godine opet prestala (vježbala sam s trenerom, cca tri puta tjedno). trnu mi ruke i čekam da vidim što ću s tim

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala Vrijeska.

Kako ti trnu?na koji način, koji dio ruke?
    Da nije karpalni sindrom?
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 09.03.2023. at 22:34

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Bravo Liliii!

Imam trenericu, skroz korisno za mene jer volim novac pa kad ju platim mjesec unaprijed, ne preskačem trening.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo, lili!
    Svaka čast

Ja sam nakon dvije godine opet prestala (vježbala sam s trenerom, cca tri puta tjedno). trnu mi ruke i čekam da vidim što ću s tim
    Za početak probaj uzeti B kompleks. Meni pomogne. (Hvala na podsjećanju, ovo mi je katastrofalno doba godine, baš bih i ja mogla...) Način života (puno sati za računalom) meni je osnovni uzrok + obiteljske sklonosti i ne treba dalje...

Ont. Ja isto nisam već tjednima stigla na jogu, iako sam uredno uplatila. Namjeravam od idućeg tjedna ako mi se gužva raščisti (ne mogu otići na rekreaciju u 19 ako dođem doma u 18 sati mrtva umorna).

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo Liliii!

Imam trenericu, skroz korisno za mene jer volim novac pa kad ju platim mjesec unaprijed, ne preskačem trening.
    odlicna motivacija

ja sam se nakon 2 mj pilatesa vratila starim kruznim treninzima jer mi ne pase termin pilatesa. pazim, ledja su zasad dobro. trcim ali jako malo, po 5 km, umirem na svakom koraku

lili bravo za maraton odlican rezultat!

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Lili, divim ti se i velika si mi inspiracija <3
    beba, ledja te bole kad trcis?
    Vrijeska, meni otvaranje grudi i ramena kroz jogu pomaze za neuroloske senzacije u rukama.
    Riri, cestitam na skidanju kila i redovnosti u teretani.
    Ja trcim i radim jogu. Trazila sam novi posao poslednjih nekoliko meseci, i pocinjem da radim uskoro, a odmah potom cu i trcati isti maraton kao i prosle godine. Ja se najvise mucim s disanjem, trauma koju sam prozivela poslednjih 4 godine mi se na to najvise odrazila. Terapeut (psihic) mi kaze da radim sve sto treba, ali da treba vremena, hbg.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala drage moje.

Bravoo Riri, Malena beba i kli kli!

Kli kli očito treba vremena, samo polako i strpljivo

Jedva čekam da otrčiš i svoj drugi maraton bez pritiska i očekivanja, za dušu.

Vrijeska i Peterlin vama želim da se što prije vratite u svoju rutinu, držim fige!

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

kli kli sretan ti rođendan ♥️
    Kako imaš problema s disanjem? Pri trčanju ili inače? Ako možeš malo o tome ovdje ili na pp bilo bi super jer mislim da i ja imam sličnih problema i da su isto posljedica traume.
    MB na trčanje
    Lili još jednom čestitke na super rezi!
    Ja sam mirovala oko 3 tjedna zbog gripe i još nisam sva svoja, fali mi snage
    Zadnjih tjedan dana radim yogu svaki dan i lagano snagu, ne usudim se ništa naglo jer mi je željezo opet loše
    Čekam neke pretrage pa ću odlučiti hoću li mirenu staviti i pokušati riješiti taj problem.
    Jučer prvi put šumskih 5 km po suncu bilo je predivno!
    Posljednje uređivanje od flopica : 13.03.2023. at 13:44

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Hvala flopi <3 ... 44 godinice nakuckala
    O disanju mogu i ovde napisati, a ti se svakako javi ako te dodatno nesto intrigira
    Prvo, nemam osecaj da mogu duboko udahnuti, a i kad izdisem cini mi se da je prekratko. Probala sam da izmerim kapacitet pluca kucnim spirometrom, nije idealan ali nije ni zabrinjavajuci.
    Zavisno od toga koliko me muci postraumatski stres, bude mi bolje ili losije. Kad ne trcim osecam kao da imam kamen na grudima, a kad trcim pa me dodatno napadne nekad cak imam i neku vrstu wheezing.
    Ne mogu reci ni da se zadisem, niti mi srce odreaguje visim otkucajima, prosto NE MOGU dublje da disem. Pricala sam mnogo s psihijatrom o tome, i s obzirom da mi je to jedini ozbiljniji simptom ptsd-a, on misli da treba da nastavim da radim sta radim, i da radim vezbe disanja.
    Ono sto sam shvatila da mi pomaze ako me jako uhvati kad trcim je da se zatrcim jos jace, da zamislim da sam na uzbrdici, sto onda valjda natera grudni kos da se rastegne pa se kao posledica toga nekako i opusti i onda osetim olaksanje.
    Naravno, ovaj metod je jako tezak za izvesti jer je dovoljno neprijatan osecaj trcanja kad osecas da ne mozes da dises (normalno), pa je tesko nagovoriti i um i telo da saradjuju :D Btw, ako zastanem i hodam ne bude NISTA bolje...
    Trcanje mi generalno pomaze pomocu istog tog mehanizma - ako svako jutro intenzivnije disem (a trceci to moram), grudni kos bude opusteniji kasnije kroz dan. To sam jako dobro osetila jer sam nedavno imala dva rest day-a za redom i drugi dan mi je bilo puno losije. Sledeci dan kad sam istrcala sam se osecala neuporedivo bolje.
    Primetila sam da varira i s fluktuacijom hormona kroz ciklus, ali sam imala i jedno iskustvo kad sam u stanju potpune opustenosti dobila neki mejl od osobe koja mi je trigger, i iz stanja opustenosti mi se bukvalno zgrcio dusik. Srecom nista od toga nije ekstremno, ali taj incident mi je doslovno pokazao kako taj spazam funkcionise.
    Dodatno mogu da primetim da mi je jako tesko da pevam i da ne mogu da se derem - tj glas mi je slabiji i teze ga kontrolisem. Pitala sam psihijatra i o ovim observacijama u vezi glasa, potvrdio mi je, i rekao je da on to sve moze cuti jer je to deo njegovog treninga kao klinicara.
    Postoji jedna jednostavna vezba disanja koja mi generalno pomaze: udahnes jednom kroz nos, zastanes, bez izdaha udahnes jos jednom isto kroz nos, i onda izdahnes kroz usta.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

kli kli sretan rodjendan
    ovo sta pricas za disanje, mene nesto slicno muci. bila sam na spirometriji nedavno, uputili su me da ponovim za dva mjeseca, kao na donjoj granici, nije bas idealno.
    bas se uspusem trceci i nekad ne mogu disat vise. u jednom teskom periodu sam imala napadaje panike bas nakon trcanja.
    jedino sta se meni bas jako dignu otkucaji srca dok trcim ali isto tako brzo padnu kad stanem pa je to kao ok.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kli kli i ovdje još jednom sretaaaan rodjendaaankoooo!!!

Meni je ta priča o funkionalnom disanju ludilo, sve više se o tome piše, istražuje...ja pratim dvije stranice na fejsu, čiji voditelji su fokusirani upravo na disanje u svakodnevnom životu, benefite istoga za zdravlje, ali i za bolje sport.performanse.

Ako nekoga zanima:

Igor Bajtl,Akademija disanja
    Tomislav Dolušić, Born2Flow
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 14.03.2023. at 13:02

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Sretan rođendan kli kli!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Kli kli, sretan rođendan

Lili, cestitke!!

Bravo i za sve druge vjezbacice!

Ja isto yogu svaki dan, i tu i tamo (vrlo rijetko) trcanje. Al puno vise smo u prirodi otkako je zatoplilo. A jedva cekam i na more.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Ja sam baš jutros, kako mi je sunce obasjalo balkon, razmišljala da jedva čekam ljeto i more. Ali počela sam raditi u novoj firmi pa tko zna kad će mi dati godišnji, možda i neće biti mora.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam baš jutros, kako mi je sunce obasjalo balkon, razmišljala da jedva čekam ljeto i more. Ali počela sam raditi u novoj firmi pa tko zna kad će mi dati godišnji, možda i neće biti mora.
    Sretno na novom poslu!

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Sretno na novom poslu!
    Hvalaaa!

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Cure, koji oblik magnezija uzimate? Imam uzasne grceve u listovima. Skroz se izoblice i jako boli. Uglavnom ih dobijem nocu. Pocela sam prije par mjeseci proucavati apsorpcije i djelovanje razlicitih oblika magnezija, ali se ne sjecam vise sto sam zakljucila.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

https://ljekarna-pablo.hr/plivit-mag...-proizvod-384/
    Probala neke u tabletama ali grčile mi se noge. I ja samo na kružnim, trčim rijetko i malo.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Munkica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, koji oblik magnezija uzimate? Imam uzasne grceve u listovima. Skroz se izoblice i jako boli. Uglavnom ih dobijem nocu. Pocela sam prije par mjeseci proucavati apsorpcije i djelovanje razlicitih oblika magnezija, ali se ne sjecam vise sto sam zakljucila.
    Ne uzimam nista, al kad sam puno vozila biciklu, i kad su me hvatali grcevi, jedan biciklist mi je rekao da je kljucno sto prije stat na nogu koja se pocela grcit punom tezinom. To mi je zaista instant pomagalo - znaci iskocit iz kreveta i punu tezinu oslonit na tu nogu, odma bi mu proslo.

(Po noci bi me uhvatio grc).
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 28.03.2023. at 16:08

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Hvala, Kosjenka! Radije bih tablete jer ne volim te umjetne okuse, a ni za secerom nisam luda

Jadranka, pokusavam dohvatiti nozne prste i istegnuti nogu, ali svejedno boli. Ne mogu iskociti iz kreveta jer mi je s jedne strane djecji krevetic, a s druge mm. Dok se ja na guzici odsanjkam do kraja kreveta, prodje i grc.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja solgarov mg uzimam, ali ne bas redovito. Sad sam i skuzila, od kad ne trcim, nemam bas grceve.
    Jako su mi bili dobri oni mg direkt, od bioelectre. Ne znam ima li ih kod tebe za kupiti.

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Hvala, Zhang. Uzimas mg citrat? Citam da su mucnine jedna od nuspojava. Pitat cu u apoteci jer idemo na godisnji i morat cemo piti tablete protiv malarije pa da ne dobijem dvostruku mucninu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo me ja sam fan Mg i proučavala sam ga dosta. S grčevima nemam probleme al ne funkcioniram bez njega. Puno se bolje osjećam kad ga redovito konzumiram.

Za sportaše je najbolja apsorpcija iz Mg malata. Preporučam od Kal-a, uzimati 2 tablete dnevno (dnevni unos 400g). Izvrstan je.

Ne preporučam nikakav Mg u šumećem obliku koji se stavlja u vodu,apsorpcija je vrlo slaba.

Frend naručuje kompleks Mg (citrat,oksid,malat...) iz Skandinavije, kaže da su top.https://aavalabs.com/products/fullne...EaAv5SEALw_wcB

Njih nisam probala.

Meni se Mg malat od Kala pokazao izvrsnim, a dobar je i omjer cijene i kvalitete.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 29.03.2023. at 16:16

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Prije sam konzumirala Bioelektru u vrećicama,al ja to strusim dok si rekao keks pa sam se prebacila na malat. Jedino su dosta velike tablete, ako možda nekome predstavlja problem gutanje, prepolovit ih na pola.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Munkica prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala, Zhang. Uzimas mg citrat? Citam da su mucnine jedna od nuspojava. Pitat cu u apoteci jer idemo na godisnji i morat cemo piti tablete protiv malarije pa da ne dobijem dvostruku mucninu.
    Je, citrat je. Meni ne izazivaju mucninu, ne znam je li do toga sto navecer popijem ili mi ne bi niti preko dana izazivale.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Munkice, za grceve, najbolja se apsorbira glycinate. Ja uzimam ovaj godinama, skroz su nestali grcevi: https://www.amazon.com/gp/product/B0...?ie=UTF8&psc=1

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Cure ima kakvih linkova za vježbanje. Nekad sam vježbala na Jillian, ali sad baš ne nalazim likove. Išla sam godinu i pol na jogu i u 12mj nam se raspala grupa tako da 5 mjeseci ništa ne vježbam, a zbog predmenopauze sam nabacila par kila i baš se osjećam tromo.
    Trenutno bih najrađe vježbala doma pa ako ima nešto zgodno pomagajte.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Ja sad vježbam na Pamelu Reif. Ima kanal na youtubu, ima i beginner i medium i intense level, lijepo joj je sve organizirano.

Možda će ti ona odgovarati, ima i ovih videa po 10 minuta, a ima i po sat vremena. Ja samo beginner kratke radim jer sam trudna pa ne želim riskirati, te su lagane stvarno i dobro mi dođu, a ove ostale nisam probala pa ne znam.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

riri to, sretno, čekali smo tu vijest

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Cure ima kakvih linkova za vježbanje. Nekad sam vježbala na Jillian, ali sad baš ne nalazim likove. Išla sam godinu i pol na jogu i u 12mj nam se raspala grupa tako da 5 mjeseci ništa ne vježbam, a zbog predmenopauze sam nabacila par kila i baš se osjećam tromo.
    Trenutno bih najrađe vježbala doma pa ako ima nešto zgodno pomagajte.
    Ja radim Yogu s Adriene - meni je ona najdraza imas na youtube-u, imas individualna videa, ali i razne 30-dnevne i krace programe.

Riri, sretno

Stranica 6 od 9 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •