Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Konstitucijski pregled

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno Konstitucijski pregled

U petak idemo kod Dr. regan. Čujem da to traje i po dva sata i da ispituje svakakve detalje. S obzirom da neki od detalja nisu baš za dječje uši kako ću to obaviti? Ne želim da sluša o problemima u trudnoći, o komplikacijama u porodu, o deprasiji, o njenoj nervozi u prva tri-četiri mjeseca,... Ima toga, a ako sam dobro shvatila takvi detalji su tu jako bitni. Tko je bio nek se javi molim vas. Gdje je dijete za vrijeme razgovora? Kako će uopće izdržati dva sata u dosadnom prostoru?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nisam bila tako da ti mozda necu biti od pomoci ali ti savjetujem da odes sama na konstitucijski pregled, ili da iskombiniras ako mozes da dovedete dijete da ga ona vidi i upozna a onda da ga neko muz,baka ili prijateljica odvede dok vi dvije obavite razgovor.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a što je uopće konstitucijski pregled?

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ina, ja sam bila kod Reganice na tom pregledu bez Svena. Ne znam je li ona pedijatrica tvojeg djeteta i da li ga poznaje (Svenova je, i dobro je bila otprije upoznata sa našim slučajem). Možda najbolje da ju nazoveš i pitaš.
    I da, razgovor je zaista trajao između 1,5 i 2 sata i bio je jako zanimljiv (barem meni). Nisam ni sanjala da takva pitanja mogu biti za nešto bitna.

Petra, konstitucijski pregled je razgovor sa homeopatom od samog začeća pa do tog dana. Pitanja su jako opširna i detaljna i vrlo je bitno dobro poznavati svoje dijete. Na osnovu tog razgovora homeopata određuje "profil" pacijenta i po njemu priprema homeopatske pripravke baš za njega.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Pregled kod homeopate, kojim se točno za određenu osobu s obzirom na navike, karakter, bolesti, obiteljske prilike točnije određuje ciljana terapija.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •