-
Lijepo je prisjećati se svojih srednjoškolskih dana, samo bi trebalo uzeti u obzir i da djeca nisu kopije svojih roditelja, da današnje generacije rastu u bitno drukčijim uvjetima nego njihovi roditelji, i na kraju krajeva da gimnazijski programi više nisu isti, a i stanje u školama se s godinama mijenja 
Konkretno o MIOCu nemam uspomena jer sam išla u tada im konkurentsku školu
(MM je Miočki đak, ali on svoje uspomene evocira uglavnom s faksa). Ali u zadnje tri godine dvije bitne stvari u toj školi su se promijenile, uvjetovane vanjskim faktorima (potresom i koronom). Jednosmjenska nastava i školska kantina. Nadam se da će se kantina ponovo otvoriti, ali do daljnjega prehrane u školi nema (nama konkretno je to dosta otežalo svakodnevnu logistiku, a pri upisu je računao na nju). Što se tiče gubitka jednosmjenske nastave, to i nije bilo tako strašno kako se u prvi mah činilo, bar što se tiče redovne nastave, ali imam dojam da dvosmjenski rad dosta otežava provođenje svih onih izvannastavnih aktivnosti i projekata kojima se škola toliko ponosi. Doduše, pitanje što je od toga i ostalo - za generaciju sadašnjih trećaša nikakvih projekata još nije ni bilo, a vjerojatno ni neće 
Baš im je prošle godine jedan profesor rekao da oni nisu ni doživjeli pravi MIOC i što ta škola inače nudi - imaju samo golu nastavu i skupljanje ocjena. Ajde, i natjecanja, tko želi.
U svemu tome, moram pohvaliti dobru organizaciju online nastave - imam dojam da je to bilo kvalitetno organizirano i prilično blizu (koliko je to moguće) pravoj nastavi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma