tanja_b, ovo za kantinu mi je upss...Nama su tako ukinuli prehranu u osnovnoj što mi je znatno otežalo svakodnevnu organizaciju, a dotad su imali prehranu svi od 1. do 8. razreda.
tanja_b, ovo za kantinu mi je upss...Nama su tako ukinuli prehranu u osnovnoj što mi je znatno otežalo svakodnevnu organizaciju, a dotad su imali prehranu svi od 1. do 8. razreda.
Eto vidiš, a zamalo bi ostala zakinuta za informaciju u općenitim pohvalama školi
Iako, malo koja srednja škola uopće ima kantinu s toplim obrocima, tako da nije baš da će vam to biti presudno.
Mojem je kantina u 1. srednje bila dosta značajna (a nudili su topla jela i kvalitetne obroke). Budući da ide u dvije škole, često je po cijeli dan na nastavi i mora nešto jesti, pa je kantina bila idealno rješenje. S lockdownom, pa školovanjem uz epidemiološke mjere, kantina se zatvorila. Da se hrani u pekarama i McDonaldsu na dnevnoj bazi, nije mi bilo prihvatljivo. Na sreću, uspjeli smo se nekako organizirati, ali uz dosta mojeg angažmana.
Da ide samo u gimnaziju, u kantinu vjerojatno nikad ne bi ni ušao, ručao bi doma. Ni inače nema običaj jesti u školi, pod velikim odmorom odu čoporativno u dućan pa kupi kekse ili neku glupost, ali to nije obrok.
Ali vidim da je škola raspisala natječaj za novog zakupnika u kantini, pa ima šanse da se kantina ponovo otvori. Ako sve bude ok.