rehab, napisala sam ti dva vrlo specifična odgovora na tvoje komentare ili izravna pitanja koja si postavila - nisi baš ništa za uzvrat komentirala, a stavljaš mi u usta nešto što mi nije bila namjera izjaviti niti to mislim. Molim te, možeš mi ukazati gdje si u onome što sam napisala isčitala da mislim da će pobačaj riješiti "rasnu, klasnu ili bilo koju drugu nejednakost" - koristilo bi mi da znam na što trebam ubuduće paziti da me se ne shvati tako apsurdno pogrešno. Hvala ti. Ja sam siromaštvo spominjala samo u kontekstu toga da će žene s najslabijim imovinskim statusom biti najviše pogođene ukidanjem prava na siguran pobačaj jer će ga obavljati na medicinski nesigurniji način od žena koje će imati mogućnost platiti za bolje od toga.
Dobro si primjetila - jaja/embrije čančare pohranjujemo jer ih upravo zbog biološke reduciranosti možemo pohraniti bez posljedica dok to nije slučaj za razvijene jedinke čančare.
I ljudski embrij možemo pohraniti bez posljedica na vijabilnost,
Molly ne možemo.
Sad ćeš možda pitati gdje je granica i tražiti jednostavan odgovor na to pitanje. Nema ga jer je razvoj organizma postupan proces.