Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2952

Tema: Što nam se to događa?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Freyja prvotno napisa Vidi poruku
    Kako to misliš - ostaviti iza sebe? Meni je to samo još jedna isprazna licemjerna fraza kako bi se opravdalo ono što rade. Ništa drugo.
    Pa u smislu da znanstvenici to gledaju sa znanstvene strane. Iz onoga što se govorilo na panelu, iz svega što smo ovdje pisali, ja iščitavam da sa neke znanstvene strane embrij, fetus ili kako god u tim ranim fazama ne predstavlja ništa značajno, nego samo ima potencijal da to postane.

Ja se osobno s tim ne slažem, znam da se ni ti ne slažeš, odnosno ne osjećamo se tako, ali nije baš da će naši osjećaji promijeniti neke znanstvene postavke. Zato kažem da to ostavljam iza sebe. Nijedan znanstvenik meni ne može reći da ja ne smijem imati osjećaje za embrij, ali isto od nijednog znanstvenika ne očekujem da ima moja razmišljanja, kužiš.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa u smislu da znanstvenici to gledaju sa znanstvene strane. Iz onoga što se govorilo na panelu, iz svega što smo ovdje pisali, ja iščitavam da sa neke znanstvene strane embrij, fetus ili kako god u tim ranim fazama ne predstavlja ništa značajno, nego samo ima potencijal da to postane.
    Ovisi s čije znanstvene strane - ne bih se složila da svi znanstvenici, liječnici tako razmišljaju.
    Inače, sve jasno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •