Pokazuje rezultate 151 do 200 od 2952

Tema: Što nam se to događa?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Da, ali zakon nista ne kaze o nacinu prekida trudnoce. I inducirani porod je, pretpostavljam, prekod trudnoce. Al bebica ga, nakon tog tjedna, moze prezivjeti.

Ako dijete ugrozava majcino zdravlje, npr., pretpostavljam da bi vecina majki koja je dosla do 20+ tjedana, ipak htjela inducirani porod i sansu da dijete prezivi

Ipak, pretpostavljam da su slucajevi, u kojima se trazi prekid trudnoce nakon tih tjedana, zaista iznimno rijetki.
    Argument da je nešto rijetko nije neki argument pa ne znam zašto je bitan. Inače, kod nesvjetonazornih zakona postoji zakon, postoje podzakonski akti i mijenjao bi se - ne bi bio iz '78. O pretpostavkama - to je kao i dobre namjere. Ja to uopće ne mogu pretpostavljati, upravo suprotno bi bila moja pretpostavka da bi bilo manje mučenje žene, a to ova žena očito želi, ona želi osigurati da dijete ne preživi jer joj to znači horor scenarij i još mučenja. I još 3-4 jako rijetke koje su se javile i istupile ovih dana - jedna iz Zagreba koja ima autistično dijete, vjernica i koja je rekla da nije htjela da dijete preživi s obzirom na oštećenja nespojiva za ikakvu kvalitetu života, jedna iz Rijeke, jedna iz Splita koja je 2x prolazila rađanje mrtvog djeteta - one nisu htjele da se te trudnoće nastavljaju npr.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 10.05.2022. at 11:17

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •