Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
Ali nisu ih se odrekli. Svi znamo sto se dogadja s djecom koja su oduzets, a roditelji ih povremeno posjećuju.
Freya stvarno si sad truda u svojim raspravama ali nekako brkaš činjenice, zakone i nase osobne stavove.
Brate mili nije isto palamuditi na forumu da bi necjepišama oduzeo pravo na liječenje ili sudjelovati u akcijama inicijativama koje nekom drugom žele oduzeti pravo koje bi trebale imati.
Ne palamudim. To bi za mene značilo da u nešto ne ulažem trud. A ulažem. Meni je usporedba odlična i sjajno ocrtava bolesno stanje našeg društva. Ti to možda tako ne osjećaš jer nisi bila na ovoj drugoj strani, ali ću ti samo napisati da ono što sam doživjela u prošle dvije godine (i to ne ovdje na forumu) zbog same činjenice što sam necijepljena (nemoj misliti da sam s tim ljudima ulazila u rasprave kao ovdje, a znalo se jer jelte u nekim događajima nisam mogla sudjelovati ili sam se morala testirati jer nisam imala covid potvrdu ili me se jednostavno pitalo iz znatiželje), na svoj račun, nikada neću zaboraviti (uvrede, ismijavanje, tobože slučajno nabačeni zlobni komentari o mojoj inteligenciji). Ljudi kao da su u nekom trenutku izgubili osjećaj za stvarnost i zdrav razum. I priznajem da me to dosta promijenilo i da sam htjela-ne htjela postala debelokožac. Nije to ni loše, kad čovjek progleda...

Što se dječjih domova tiče, ne bih dublje ulazila u tu problematiku, moja draga prijateljica radi u jednom od njih pa sam se svega pretužnoga naslušala, ali da se ne bi otišlo u krivom smjeru, ponovit ću ono što sam napisala eryngium - uvijek biram život, prije svega. I borbu za njega, i neodustajanje, i pronalaženje smisla.