Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2952

Tema: Što nam se to događa?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    U potpunosti se slazem s tobom.
    Samo postavljam pitanje, dokle ce to ici ? Jer granice se konstantno pomicu - mozda ne u nasoj drzavi, ali u svijetu da. Sto ako se npr porod zakomplicira i dijete se rodi s najtezim tjelesnim i mentalnim ostecenjima ? Sto se mijenja u razmaku od pola sata prije nego se dijete rodilo do trenutka kad se rodi ?
    Vec sam gore napisala da roditelj nakon poroda djeteta sa teskim ostecenjima moze odluciti da ne zeli uciniti nista , moze odbiti lijecenje ili potporu disanju ili ozivljavanje.
    Moze prihvatiti samo odrzavanje i olaksavanje patnje, pustiti da dijete ode.
    Sto se mjenja? Pretpostavljam da je patnja svih ukljucenih, nakon poroda duza i veca.

Rekla bih da tu postoji jedan vazan momemt, a to je osjecaji zene koja nosi dijete za koje zna da neme sanse prezivjeti ili da su sanse minimalne.
    Mogu reci da ja, koja sam bila vrlo odlucna i cije dijete je po procjenama statisticki imalo vrlo dobre sanse za prezivljavanje ( preko 70 %) nakon svih zahvata u jednim trenutku sam imala misli da je najbolje da umrem sad jer i tako to sto radim ( nosim dijete od njegovog 21 tj trudnice sa spoznajom da je tesko bolesno) nema smisla.
    Ja koja sam imala potporu obitelji i prijatelja maksimalnu, koja sam bila bez ikakvih dilema oko odluke i koja sam po prirodi izuzetno optimisticna.
    Posljednje uređivanje od sirius : 09.05.2022. at 16:39

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •