Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
Zanimljivo, ali nitko od ovdje prisutnih pro lifera, odnosno protivnika prekida trudnoće, nije ni pokušao napisati/opisati život dostojan čovjeka.
Postojanje djece u Bistri se ignorira.
Daleko su od očiju.
Nisu pogodni za naslikavanje s političarima.
Zašto u subotu, umjesto marširanja po gradu, ne ode ekipa s Markičkom na čelu volintirati u Bistru?
Floskule tipa…nećemo o eutanaziji su toliko isprazne i jadne da je to čudo neviđeno.
Ja znam o čemu pišem jer sam bila “s te strane” i da sam kojim slučajem tada znala ono što sada znam, a temeljeno je na iskustvu, sigurno bih sve napravila drugačije i ne bih dozvolila da moj voljeni muž onako pati.
Čak i ako postoji Bog, nikako nije fer što nam je napravio. I što radi onoj trudnici s početka priče i što štiti dokazanog silovatelja pasa u redovima svojih sljedbenika.

Sent from my iPhone using Tapatalk
I ja sam, Tanči, bila s te strane. S vlastitom majkom. Teškim invalidom s kojom sam živjela sama godinama. I koja je na kraju još i otišla s ovoga svijeta pogreškom "sustava". Ali nikoga ne mrzim i nisam ogorčena zbog toga. Patnja je dio života.
A prije nekoliko dana sam ti ionako napisala što mislim o tebi. Ne volim žaliti ljude, ali tebe iskreno žalim.
I obrati se Bogu u samoći i tišini, a ne ovdje na forumu. Ako postoji i najmanja nada da vjeruješ u njegovo postojanje. Pa mu reci što mu zamjeraš. Kad ga već spominješ na ovaj način...
I kako znaš da se postojanje djece u Bistri ignorira? Pa rehab te je također pitala zašto pišeš tako jednostrano. Svi tvoji zaključci temelje se na pretpostavkama o nekome, ne samo na ovoj temi. Jesi li imalo toga svjesna? Što znaš o ljudima kojima se obraćaš, kako provode svoje dane, pomažu li drugima, volontiraju li...? Samo pretpostavljaš, da...