Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2952

Tema: Što nam se to događa?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj naplavomzalu prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se sa Lili. Ako u nas nema ginekologa koji znaju napraviti feticid, onda se nema o čemu raspravljati. Slovenija i neka joj HZZO refundira trošak kao i za druge stvari koje se ne mogu izvesti u Hrvatskoj
    To ne prolazi političko-svjetonazorno jer bi onda hrvatska država financirala "ubijanje". Zato su zamutili vodu s "mi ne znamo, a pričali s 40 stručnjaka / može se znati tek nakon poroda".

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    To ne prolazi političko-svjetonazorno jer bi onda hrvatska država financirala "ubijanje". Zato su zamutili vodu s "mi ne znamo, a pričali s 40 stručnjaka / može se znati tek nakon poroda".
    To mora proći jer postoji pravni osnov, no ne postoje ljudski resursi koji bi to izveli (nisu obučeni za tako nešto). Sada je tu i nalaz iz Slovenije.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    To mora proći jer postoji pravni osnov, no ne postoje ljudski resursi koji bi to izveli (nisu obučeni za tako nešto). Sada je tu i nalaz iz Slovenije.
    Voljela bih da mogu shrpiti vjere u to. U subotu je Hod za život uz slogan "Život je zakon" i očito idu na promjenu zakona koji se nema šanse iovako provodit. Nema te komisije u RH koja će to potpisati i odobriti, bila bih šokirana da negdje iskoči neka liječnička glava koja ima hrabrosti za to. Bila bi to revolucija, a taj / ta bi si uništio karijeru na ovom malom tržištu. A preko granice - drugi svijet. Manje od 10% u privizu savjesti, a ovdje preko 60%. U IVF-u je prelazak granice sa Slovenijom meni bilo kao dolazak doma, a povratak nazad kao dolazak maćehi, sad opet proživljavam taj PTSP.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 10.05.2022. at 14:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •