Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
Sto se tice samog postupka prekida trudnice koji se radi u Sloveniji i to da nasi lijecnici nisu educirani.
Pa saljemo lijecnike za edukacije operacija srca velicine oraha, edukacije za popravljanje koljena sportasa bez reza, svaki aparat koji se proizvede prvi je kod nas preko necije firme...u svakom slucaju sigurna sam da takav postupak nije previse slozen da ga nebi mogao usvojiti odredeni broj Hrvata.
Da, smijurija.

A da i ja proširim, i tad se, za vrijeme zakona iz 2009., izmišljao pandan "post-abortivnog sindroma" pa uvodila obaveza psihološkog savjetovanja pa se išlo kod psihologa koji nema pojma o IVF-u da ti da papir, pa i u javnog bilježnika koji bi ti pročitao neku čitabu da "prema zakonu tom i tom potvrđuješ da si savjetovan i svjestan implikacija". Koje nipodištavanje žene i para. Naravno, za neko pravo psihološko savjtoevanje za nošenje s neplodnošću tada, a sada za savjetovanje i podršku nakonk smrti bebe - nema toga. Papiri svašta trpe. Ja imam jedino PTSP od kad sam kristalno jasno shvatila kako to funkcionira i koliko crkva ograničava takve moje životne stvari za koje nisam imala ni u peti da će uzrokovati da stručnjaci vrdaju i lažu. To mi je bila the trauma od svega.