Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2952

Tema: Što nam se to događa?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Ja skroz vjerujem u to.
    Pitanje je što društvo…/ne znam tko… može u vezi toga učiniti? Što napraviti? Imati savjetovalište gdje onda zoveš ženu i muža na razgovore?

Po meni u tom trenutku se može malo toga. Treba učiniti puno više prije toga, npr. vrištati na sve strane “svaki svrš može postat zametak, stavi gumicu”.
    Da, zastita.
    Jer fakat nije fer od tih muzeva, kad treba jel te tu su, a kad treba donijet odluku a vezano uz njihove postupke i neodgovornost, onda sve maknut od sebe i svalit zeni na ledja, neka ide na kiretazu ovo ono, neka se prcka po njenom tijelu i bude kako je ON odlucio.
    Mah...

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ma ja vjerujem da su stvarne žene.
    I uopće ne moraju biti neke koju muž mlati i sve je po njegovom.
    Dovoljno je da je “samo” obična žena koja ide na posao, ima malu djecu, i poslije kućanstvo, a on “joj pomaže i stavi suđe u perilicu kad mu ona kaže”.
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 15.05.2022. at 13:02

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ja vjerujem da su stvarne žene.
    I uopće ne moraju biti neke koju muž mlati i sve je po njegovom.
    Dovoljno je da je “samo” obična žena koja ide na posao, ima malu djecu, i poslije kućanstvo, a on “joj pomaže i stavi suđe u perilicu kad mu ona kaže”.
    Mislim da je negdje bila statistika , osim sto broj pobacaja pada iz godine u godinu...statisticki preko 50% na pobacaje u Hrvatskoj se odlucuju zene koje su u vezi i vec imaju dvoje djece. Ekonomski razlozi su takoder razlozi za prekid trudnoce. Svi znamo kako bi se moglo utjecati na takvu ulogu kod odredenog broja zena. Da imaju bolju situaciju i bolju socijalnu mrezu podrske sigurni se odredeni brojnjih ne bi odlucio na prekid.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •