Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2952

Tema: Što nam se to događa?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Imam dugu povijest s UZV u Petrovoj. U mlađim (davnim) danima imala sam osobitu čast svaki put doći drugom ginekologu. I dan-danas mislim da taj podrum leži na posebno zlokobnim Hartmannovim čvorovima jer tolika razina nadmenog bezobrazluka i neljubaznosti određenih liječnika (ne zaboravimo ni neke sestre - odlične učenice svojih nadređenih!) jednostavno nije normalna. Tako nešto se ne može doživjeti kod ORL, oftalmologa, stomatologa...ma nigdje!

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

čoksa Moje UZV iskustvo je iz Zajčeve - nije tako daleko od Petrove, možda se zlokobna zračenja dobacuju
    Ali nisam puno bolje prošla ni kod primarnog ginića u studentskoj poliklinici kod džamije. Došla sam kod njega 10ak dana prije tog obilnog krvarenja jer sam primjetila mali spotting na gaćicam. Od svih pitanja koja mi je mogao postaviti, pitao me "Jeste udani?" (nisam bila) i poslao kući da se odmaram. Naredne sam trudnoće vodila kod privatnice. Nakon istih simptoma u drugoj trudnoći, odmah mi je prepisala progesteron (Dabroston) i spoting se odmah bio povukao.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Imam dugu povijest s UZV u Petrovoj. U mlađim (davnim) danima imala sam osobitu čast svaki put doći drugom ginekologu. I dan-danas mislim da taj podrum leži na posebno zlokobnim Hartmannovim čvorovima jer tolika razina nadmenog bezobrazluka i neljubaznosti određenih liječnika (ne zaboravimo ni neke sestre - odlične učenice svojih nadređenih!) jednostavno nije normalna. Tako nešto se ne može doživjeti kod ORL, oftalmologa, stomatologa...ma nigdje!
    I to sam cesto pomislila, opcenito za ginu i porodnistvo, vrlo je cesto prisutno po bolnicama. I to fakat roda dobro problematizira jer je to bas rodno uvjetovano - da su pacijenti muski not bi sestre nit dri bili tako snishodljivi. Sad je neko malo zatrazio svoja prava pa su u soku
    Posljednje uređivanje od ina33 : 19.05.2022. at 19:46

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •