- 

Moj dojam je da ce zakoni u vezi pobacaja opcenito postajati restriktivniji, prosvjedima usprkos. Ne mislim da je to zbog smatranja zena drugotnima nego zbog sve veceg broja ljudi koji i dijete u majcinon trbuhu smatra jednako vrijednim odnosno malim ljudskim bicem. Negdje sam procitala da je u sad-u postotak ljudi protiv pobacaja nesto nizi od 40 posto, a za pobacaj tj. izbor nesto visi od 60 posto. Doduse, to je neka usputna informacija. 
Drugi razlog zbog kojeg bi pobacaj mogao (a vec i je) postati teze dostupan je prigovor savjesti, odnosmo pravo doktora na izbor. Ja smatram da bi pobacaj trebao biti dozvoljen - iako se osobno nadam da ga ne bih napravila (ali tko zna), ali isto tako smatram da doktori trebaju imati pravo izabrati hoce li ga ili nece obavljati. Meni je to vrlo kompleksno pitanje. Za zenu je pobacaj izbor jednom, dvaput, mozda jos koji put,u zivotu. Al dotori bi trebali napravit izbor da ga rade svaki dan. To mi je shvatljivo da ne zele i da ih sve veci broj ne zeli.

Pravila pisanja postova

- Ne možete otvoriti novu temu

- Ne možete ostaviti odgovor

- Ne možete stavljati privitke

- Ne možete uređivati svoje postove

-  

Pravila foruma