Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2952

Tema: Što nam se to događa?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Cak ni toma akvinski nije vjerovao da embrij/fetus ima ljudsku dusu, vec je imao gradaciju od biljne preko zivotinjske do ljudske duse. Vjerovanja tome akvinskog nisu konzekventna ovdje da se razumijemo vec navodim samo kao zanimljivost, za one koji misle da su njihova shvacanja bjelodano evidentna pa i njihovim autoritetima

A sve rasprave i definicije su apsolutno nebitne jer su samo instrument mizoginije i patrijarhata, nista drugo.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Cak ni toma akvinski nije vjerovao da embrij/fetus ima ljudsku dusu, vec je imao gradaciju od biljne preko zivotinjske do ljudske duse. Vjerovanja tome akvinskog nisu konzekventna ovdje da se razumijemo vec navodim samo kao zanimljivost, za one koji misle da su njihova shvacanja bjelodano evidentna pa i njihovim autoritetima

A sve rasprave i definicije su apsolutno nebitne jer su samo instrument mizoginije i patrijarhata, nista drugo.
    A onda su tu krivo pisali ili sam ja krivo zapamtila. Nije da se previše interesiram za to Ali sjećam se da sam baš zbog toga pitala ove zanimljive biološke aspekte takvog vjerovanja ali nije bilo odgovora.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •