Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2952

Tema: Što nam se to događa?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    meni je zanimljivo kako je ova tema polarizirana na potpuno jednak način kao što je gomila drugih tema polarizirana, isti akteri s obje strane s Jadrankom koja razumije svačiju poziciju
    A ne možeš bit na svim stranama, to je stalno na svim temama moj point. I Lili voli bit na svačijoj poziciji. Nešto mora pretegnut, ne može se dobra namjera tako široko raširit da prekrije sva djelovanja. Uostalom, kao ni značenje riječi "žena", o čemu raspravljamo na drugom topicu. Stvari moraju bit donekle ograničavajuće, inače imamo besmisao.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    A ne možeš bit na svim stranama, to je stalno na svim temama moj point. I Lili voli bit na svačijoj poziciji. Nešto mora pretegnut, ne može se dobra namjera tako široko raširit da prekrije sva djelovanja. Uostalom, kao ni značenje riječi "žena", o čemu raspravljamo na drugom topicu. Stvari moraju bit donekle ograničavajuće, inače imamo besmisao.
    ma kako ne, pa i ja razmijem poziciju pro-lifera, jasna mi je geneza njihovih stavova, jasno mi je da ne žele (svi) Gilead, ali se jednostavno ne slažem s njima
    i mogu bacati latice na ovom topicu kako "imam razumijevanja" za svačiju poziciju, ali je činjenica da nečija pozicija ograničava tuđa prava - prava živih, rođenih osoba, a ne prava bića koje će možda postati čovjek i roditi se, a možda neće

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    i mogu bacati latice na ovom topicu kako "imam razumijevanja" za svačiju poziciju, ali je činjenica da nečija pozicija ograničava tuđa prava - prava živih, rođenih osoba, a ne prava bića koje će možda postati čovjek i roditi se, a možda neće
    X. Pa je samo 'imanje razumijevanja' irelevantno kao naglasavanje, jer kao time egzoneriramo sve stavovi Ja polazim od toga da nitko na ovom topicu nije neki mentalni borderline i da se u svasta moze uzivit, al to je relevantno za neki zakljucak.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 13.07.2022. at 13:41

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    sad vidim i ovaj post jer čitam odozgo hahaha ina33, pripametno moje, ostat ću ti u memoriji po tome kao Betina kava u Trstu hahah

Tako je, uvijek se trudim sagledat problematiku s više strana, imat dozu tolernacije i ne dozvolit isključivosti da me ograniči.

Ova tema mi nije tako napeta da bih po njoj nešto pisala, redovito je pratila, tu i tamo naletim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •