Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2952

Tema: Što nam se to događa?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Ako ja i zanemarujem važnost ljudskog bića u nastajanju, ti zanemaruješ apsolutno sve druge okolnosti osim te jedne činjenice.
    Za tebe je kompletna ličnost žene nepostojeća, uključujući i njena prava i njeno zdravlje - ti bi joj ih oduzela samim činom začeća.
    Nevažne su i sve osobe i događaji koje već postoje u životu te žene, apsolutno su prava embriona-osobe u začetku- ispred prava svih već postojećih osoba.

I tebi uopšte ne smeta ta činjenica, što je eto meni jednako neshvatljivo.

.
    To je to. Upravo o tome se radi. Nitko nije ZA pobačaj kao kontracepciju. Nego za pobačaj kao mogućnost.
    Pobačaj mora postojati kao opcija, kada sve druge mogućnosti nisu opcija. Jer ako nije omogućen, tada nastaju silni problemi.
    Dobro je baš ovako kako je sada kod nas. Moguće, ali uz neke prepreke. To je moje osobno mišljenje. Ne smije biti prelagano napraviti pobačaj, ali ni preteško.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    To je to. Upravo o tome se radi. Nitko nije ZA pobačaj kao kontracepciju. Nego za pobačaj kao mogućnost.
    Pobačaj mora postojati kao opcija, kada sve druge mogućnosti nisu opcija. Jer ako nije omogućen, tada nastaju silni problemi.
    Dobro je baš ovako kako je sada kod nas. Moguće, ali uz neke prepreke. To je moje osobno mišljenje. Ne smije biti prelagano napraviti pobačaj, ali ni preteško.
    Ja bih rekla da je dobro ovako kako je kod nas na papiru, ali ne u stvarnosti, jer u stvarnosti većina žena to pravo koje postoji ne može ostvariti
    Ovako to zaista izgleda kad ideš poželiš ostvariti to svoje pravo: https://www.portalnovosti.com/molimo...negdje-drugdje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •