Freyja prvotno napisa
Sirius, ti si više nego dobro upućena u to o čemu smo pisale na onoj temi, dobila sam hrpetinu opomena. Pulinka, Kaae, betty blue itd. su bile jedne od vodećih koje su se gorljivo zalagale za to da nam se onemogući medicinska skrb ili da si sami plaćamo bolničko liječenje ako se razbolimo. Čak je bilo ekstrema koji su se zalagali za to da bismo trebali odbiti medicinsku skrb jer ako je odbijemo, onda smo licemjerni. Pa sam povukla paralelu na ovo što je mc napisala: "...ima ih. neodgovornih koliko hoćeš. i smiju biti neodgovorni. to ne znači da ćemo im radi toga uskratiti pravo na medicinsku skrb. i žena se smije neodgovorno seksualno ponašati - i dalje ima pravo na prekid trudnoće. ili? :D" .
Eno, tema ti je znaš gdje pa udri brigu na veselje u ponovnom iščitavanju, ako si možda zaboravila. Ja nisam.
A NIGDJE nisam napisala da nam je bila uskraćena u stvarnom životu. I mc je teoretizirala, tj. pisala općenito, što bi sve dopustila neodgovornim trudnicama pa sam se osvrnula na to licemjerje, odnosno na dvostruka mjerila koja ovdje vladaju.