Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2952

Tema: Što nam se to događa?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ne mogu naci origalni post pa molim Freyu da mi pojasni kako je to necijepljenima bila uskracivana medicinska skrb u odnosu na cijepljene. Mora da sam nesto opako propustila vidjeti zadnih dvije godine.
    Nisu smjeli u medicinske ustanove, nisu mogli na hitnu, operitati kuk, vaditi krv, popravljati zube?
    U kojem tocno segmentu je njima uskracena usluga jer nisu bili cijepljeni?
    Sirius, ti si više nego dobro upućena u to o čemu smo pisale na onoj temi, dobila sam hrpetinu opomena. Pulinka, Kaae, betty blue itd. su bile jedne od vodećih koje su se gorljivo zalagale za to da nam se onemogući medicinska skrb ili da si sami plaćamo bolničko liječenje ako se razbolimo. Čak je bilo ekstrema koji su se zalagali za to da bismo trebali odbiti medicinsku skrb jer ako je odbijemo, onda smo licemjerni. Pa sam povukla paralelu na ovo što je mc napisala: "...ima ih. neodgovornih koliko hoćeš. i smiju biti neodgovorni. to ne znači da ćemo im radi toga uskratiti pravo na medicinsku skrb. i žena se smije neodgovorno seksualno ponašati - i dalje ima pravo na prekid trudnoće. ili? :D" .
    Eno, tema ti je znaš gdje pa udri brigu na veselje u ponovnom iščitavanju, ako si možda zaboravila. Ja nisam.
    A NIGDJE nisam napisala da nam je bila uskraćena u stvarnom životu. I mc je teoretizirala, tj. pisala općenito, što bi sve dopustila neodgovornim trudnicama pa sam se osvrnula na to licemjerje, odnosno na dvostruka mjerila koja ovdje vladaju.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Freyja prvotno napisa Vidi poruku
    Pulinka, Kaae, betty blue itd. su bile jedne od vodećih koje su se gorljivo zalagale za to da nam se onemogući medicinska skrb ili da si sami plaćamo bolničko liječenje ako se razbolimo.
    citiraj me ili se ispričaj na lažima

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    citiraj me ili se ispričaj na lažima
    Nisam shvatila, Da pronađem citat na temi od 400-tinjak stranica. Ne vjerujem. Pa čak me ni Pulinka to nije tražila jer se vrlo dobro sjećala svega. Ne vidim ni da me Kaae demantirala.
    Ti tvrdiš da o tome nisi s nama raspravljala?
    Ako je tako, bit će tvoja riječ protiv moje. i moje sjećanje protiv tvojega. Dok jedna drugoj ne dokaže.
    A kad mi dokažeš, vrlo ću ti se rado ispričati.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Freyja prvotno napisa Vidi poruku
    Sirius, ti si više nego dobro upućena u to o čemu smo pisale na onoj temi, dobila sam hrpetinu opomena. Pulinka, Kaae, betty blue itd. su bile jedne od vodećih koje su se gorljivo zalagale za to da nam se onemogući medicinska skrb ili da si sami plaćamo bolničko liječenje ako se razbolimo. Čak je bilo ekstrema koji su se zalagali za to da bismo trebali odbiti medicinsku skrb jer ako je odbijemo, onda smo licemjerni. Pa sam povukla paralelu na ovo što je mc napisala: "...ima ih. neodgovornih koliko hoćeš. i smiju biti neodgovorni. to ne znači da ćemo im radi toga uskratiti pravo na medicinsku skrb. i žena se smije neodgovorno seksualno ponašati - i dalje ima pravo na prekid trudnoće. ili? :D" .
    Eno, tema ti je znaš gdje pa udri brigu na veselje u ponovnom iščitavanju, ako si možda zaboravila. Ja nisam.
    A NIGDJE nisam napisala da nam je bila uskraćena u stvarnom životu. I mc je teoretizirala, tj. pisala općenito, što bi sve dopustila neodgovornim trudnicama pa sam se osvrnula na to licemjerje, odnosno na dvostruka mjerila koja ovdje vladaju.
    I ja cu dodati da lazes, ili se lose koristis jezikom, tko ce znati.

U tom drugom topicu sam dijelila razmisljanja i misljenja, kao i sad. Ne zalazem se ni za sto iz spektra cijepljenja i medicinskih usluga vezanih uz kovid. Cak ne koristim ni pravo glasa koje imam jer smatram da nije u redu da sudjelujem u donosenju bilo kakvih zakona u Hrvatskoj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •