Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2952

Tema: Što nam se to događa?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Riri, samo hranimo trola.
    Ma ja mislim da nije trol, ima žena svoju agendu i šiba.
    Freya, nisam mislila da ti palamudiš, palamudili smo o koroni i necijepišama uskrati usluga. Jasno je da ti djeluješ, što je puno opasnije od nas palamuditelja kada je u pitanju uskrata ljudskih prava.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Freya, nisam mislila da ti palamudiš, palamudili smo o koroni i necijepišama uskrati usluga. Jasno je da ti djeluješ, što je puno opasnije od nas palamuditelja kada je u pitanju uskrata ljudskih prava.
    Draga Kosjenka, ne znam čemu stalno ovakvi komentari? Što očekuješ od mene? Ako ti midliš da ja imam svoju agendu i šibam, što da ja tu radim? Na temi o koroni me jedna forumašica (neću je poimence prozivati, ali stalno je to komentirala) za isto to optuživala. Ispada da sam ja plaćenik na više strana.
    Toliko vam je nevjerojatno da postoji osoba mojh uvjerenja da ste me kadri optužiti za sve, ali ne i prihvatiti činjenicu da sam takva jkakva esam.
    Dakle, s obzirom na činjenicu da si ok osoba (što sam zaključila iz svega što si dosad napisala) imala sam ti potrebu odgovoriti. Ali vjeruj, brate mili, u što god ti srce poželi.
    Osobe poput Pulinke & Co. zaobilazim u širokom luku i jednostavno mi se više ne da s njima ulaziti u rapravu.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

I Ivan Pokupec, moj dragi prijatelj, vrlo je sličnih uvjerenja i svjetonazorski smo gotovo na istoj valnoj duljini? Pa on se zbog svoji stajališta zamjerio i biskupima (a vjeroučitelj jei) aktualnij vlasti, ma gotovo svima. Čiji je on plaćenik? A tko ga prati, zna da nije mlak i za većinu je ljudi vrlo radikalan. Dakle, postojimo i mi takvi, ali postojite i vi kojima je to teško prihvatiti. Pozdrav.
    I ovo je išlo Kosjenki.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se, u tom smislu i jeste trol.
    Jednostavno neće odgovoriti na argumente na koje nema odgovor, bez problema će napisati i da smatra jedno, i da je član udruženja čiji su rezultati savim nešto drugo, naučne činjenice za nju nisu tačne, pokušava čak i druge da zbuni oko toga svojim komentarima.

Meni je karakteristika trola upravo to, da se fokusira stalno na isti motiv koji ponavlja ignorišući bilo koji drugi aspekt. Osim gomile ad hominem digresija naravno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •