Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
Ne treba ti ovo I ja, ti jedina manipulišeš činjenicama kako te volja, gde uverenja postaju činjenice i obrnuto. I jedina tehnika rasprave ti je- ne odgovaraj na argumente nikako drugačije nego napadom na nešto nevezano za temu.

Sa ovog tvog spiska kao tendenciozno uverenje se može okarakterisati samo poslednja parola. Sve ostale su činjenice.

My body, my choice je za sada činjenica. I ja ću se svakako potruditi da tako i ostane bude li kod nas isto kao i kod vas.
Abortus is legal therefore it`s right. Ako je legalan, onda on jeste ljudsko pravo. A jeste i "ispravan" ako prevodiš tako.
Abortus is safe. Isto činjenica, ali šta to vredi osobi koja ne prihvata ni činjenice oko sigurnosti vakcina kao ispravne?
Abortion empower women. Da, mogućnost abortusa daje snagu mnogim ženama. Ko mogućnost ne želi, neka je ne koristi.

Naravno, ako je tvoje stanje uma takvo da činjenice nisu činjenice, onda su ovo manipulacije, samo imaš li ti pravo da svoje stanje uma namećeš i ostalima kao validno?
Pulinka draga, s kim ti razgovaraš? Već sam ti gore nešto napisala.
Ja mogu i pristojno komunicirati s neistomišljenicima, s tobom to nije išlo ni na onoj prošloj temi.
Moje dvije kume (ona jedna što je nastradala od cjepiva, ako se sjećate) i ova druga (koja je "nosila" dijete s Downovim sindromom) nisu ni proliferice i nisam baš sigurna jesu li vjernice (tj. jedna sigurno nije). Nit se kačimo oko ovih tema, ignoriramo, ne družimo...Nit su one odbacile mene, a ni ja njih. Prijateljstvo nam je iznad toga i ništa izvanjsko ne utječe na njega.

Ali ti si i na prošloj temi bila vrlo, vrlo agresivna. Pa je bio red da i ja uzvratim, ali neću više.
Optužile su me i druge za štošta, da mlatim tuđim ... i svašta nešto, ali nisam baš neko životno zlopamtilo. No, s tobom je komunikacija nemoguća, potpuno je uzaludna i besmislena, ti samo nižeš uvrede.
Dakle, tvoje postove više ne čitam, i ako ih meni pišeš, ne moraš se truditi.
Namjerno te ne stavljam na listu ignoriranih jer se onda i sama komunikacija mijenja, teže je pratiti temu i sl.