Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2952

Tema: Što nam se to događa?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Ja to ne mislim, Jelena. Ja ne mislim da je crkva pozitiva, moja djeca ne idu i neće ići na vjeronauk i mi nemamo veze s crkvom.

Ja sam pričala o ovom konkretnom događaju sada s ovima što kleče, da ne mislim da će se od njih dogoditi Iran. A ja sam dosad u svom gradu i organizirala bezbroj prosvjeda i sudjelovala u još više njih, tako da se mene uopće ne može svrstati u mišljenja takvih.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja to ne mislim, Jelena. Ja ne mislim da je crkva pozitiva, moja djeca ne idu i neće ići na vjeronauk i mi nemamo veze s crkvom.

Ja sam pričala o ovom konkretnom događaju sada s ovima što kleče, da ne mislim da će se od njih dogoditi Iran. A ja sam dosad u svom gradu i organizirala bezbroj prosvjeda i sudjelovala u još više njih, tako da se mene uopće ne može svrstati u mišljenja takvih.
    Ne moras misliti sve od nabrojanog. Netko misli da nema vremena za to, netko misli da su marginalci, netko misli da... kako god, malo tko osjeća ugrozu, slično kao u Iranu onomad, a i uvijek imaju neki ONI koji bi trebali povući (ne pisem tebi).
    Po meni bi prvi studenti trebali reći NE. Ali s izuzetkom FFa, kao sto svi znamo, nasi studenti se samo bune kad im netko ugrozi jeftinu hranu, to vec i ptice na grani znaju.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Ne moras misliti sve od nabrojanog. Netko misli da nema vremena za to, netko misli da su marginalci, netko misli da... kako god, malo tko osjeća ugrozu, slično kao u Iranu onomad, a i uvijek imaju neki ONI koji bi trebali povući (ne pisem tebi).
    Po meni bi prvi studenti trebali reći NE. Ali s izuzetkom FFa, kao sto svi znamo, nasi studenti se samo bune kad im netko ugrozi jeftinu hranu, to vec i ptice na grani znaju.
    Sumnjam da su studenti uopće toliko zainteresirani (osim studenata FF koji su to i išli studirat jer ih takve stvari zanimaju). Jako velik broj njih želi u STEM i onda van tj. globalno i to će tako biti uvijek, tako da ne možemo računati na neku homogenu studentsku populaciju koja bi onda morala nešto. Većina STEM-ovaca glasat će nogama ako im ne bude pasalo tu (ciao, Croatia), a Hrtvatska se također puni migrantima i stranim radnicima tako da je svatko (i od nas) pozvan zadržat trenutnu razinu ženskih prava - prvo dođu po žene, pa onda sve drugo ide. Tako da ne vidim tu neku hijerarhiju - prvo mora ovaj, pa onaj. Onaj tko zna što to znači (a to je i starčad ala ja) mora regirat pa makar ispao smiješan babac, još redikulozniji od molitelja. Prva stvar je osvijestit opasnost, a ne ono.. ma luzeri. Mislim, nakon Trumpa koji više argument ikome može bit da je netko smiješan i bez šanse.... Naprosto to znači hodat zatvorenih očiju.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 09.12.2022. at 10:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •