Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2952

Tema: Što nam se to događa?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Citav raspon i niz zakona od istospolnog braka do usvajanja djece, koji su na kraju doveli i do poucavanja o rodnoj ideologiji u odgojno obrazovnim ustanovama. Javnim.
    Ok. A kako istospolni brak ugrožava moj ili tvoj heteroseksualni?
    Usvojio djecu koliko ja znam nije još nitko, udomila su djecu ona dva dečka koja su pružila dom, ljubav i potrebnu brigu.
    A rodna ideologija, ne znam. Evo probajte se zalagati za katoličke škole gdje će djeca biti izolirana od rodne ideologije.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Ok. A kako istospolni brak ugrožava moj ili tvoj heteroseksualni?
    Usvojio djecu koliko ja znam nije još nitko, udomila su djecu ona dva dečka koja su pružila dom, ljubav i potrebnu brigu.
    A rodna ideologija, ne znam. Evo probajte se zalagati za katoličke škole gdje će djeca biti izolirana od rodne ideologije.
    Jao to posvajanje se stalno izvlači kao glavni argument. Premda nema nikakvih dokaza da je to loše za djecu. Osim što djeca ovih klečavaca možda mogu zadirkivati posvojeno dijete.
    Sad ćemo opet ispočetka - proklečavci će izvući LGBT, a antiklečavci pedofiliju u crkvi pa ćemo opet u krug. A to nije uopće tema. Tema je ugroza ženskih prava.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •