Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2952

Tema: Što nam se to događa?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Šta uopšte znači ovo: " Da muškarci postanu moralni stup obitelji na koji se žene mogu osloniti"?
    Da su sadašnji muškarci nemoralni- na koji način?
    I kako će se to žena osloniti - kao ravnopravni partner? Onda se slažem, muškarac bi trebalo da je odgovorno odraslo biće, a ne nezrelo dete kome treba žena-mama da ga održava živim. Ali iz tona tvog pisanja, ne čini mi se da vidiš ženu kao ravnopravnu.

elleanora avatar
    Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Šta uopšte znači ovo: " Da muškarci postanu moralni stup obitelji na koji se žene mogu osloniti"?
    Da su sadašnji muškarci nemoralni- na koji način?
    I kako će se to žena osloniti - kao ravnopravni partner? Onda se slažem, muškarac bi trebalo da je odgovorno odraslo biće, a ne nezrelo dete kome treba žena-mama da ga održava živim. Ali iz tona tvog pisanja, ne čini mi se da vidiš ženu kao ravnopravnu.
    O itekako ju vidim kao ravnopravnu. U odlučivanju, u kućanskim poslovima, odgoju djece... svemu ustvari... ali pritom unoseći svoju "žensku" energiju u taj odnos. Ona je svejedno i dalje nježniji spol, i muškarac je taj koji bi trebao biti metaforički rečeno "stup" obitelji, njezin zaštitnik u svakom smislu.

Pa nisam ja ni rekla da su današnji muškarci nemoralni, pa zašto se svejedno oni ne bi smjeli moliti za to. I ne, ne smatraju oni ženu drugotnom, niti ju žele podrediti sebi.. da ju fizički i psihički maltretiraju... To nikako nisu kršćanske vrijednosti. Takvi muškarci sigurno nisu niti moralni stupovi, niti kršćanski uzori...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •