-
Ja ne pišem što mislim o TEBI, nego što mislim o tome o ČEMU PIŠEŠ (razlika između "ti si zločest" i "ono što radiš nije lijepo").
Ti misliš da se trgovalo djecom i da se stranka mora ograditi. Ja ne mislim da je bilo trgovine, pa samim time postavljam pitanja misliš li ti da je do trgovine došlo iz nekih tko zna kakvih motiva.
Ti si napisala da od oporbe očekuješ više, navela si i Most. Ja mislim da se od Mostovaca ne može očekivati puno i navela sam zašto tako mislim.
Prosto kao pasulj.
No, nevermind. Slažemo se da bi djeci bilo bolje s posvojiteljima, no u Kongu. Uz to mislim i da je savršeno nebitno je li posvojitelj transrodan ili "pravo muško".
Poznajem ljude koji su usvojili biološkog brata i sestru iz Konga, davno, mislim i prije 2016. godine. Sjećam se koliko su dugo pokušavali posvojiti u Hrvatskoj.
A u ovoj se priči kroz novinska izvješća i komentare može zaključiti da se to radi iz pomodnog hira, kao da je u Hrvatskoj super jednostavno posvojiti, ali se namjerno ostavlja sirotu hrvatsku djecu u sirotištu da bi se "imalo malog crnčića".
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma