kiara79 prvotno napisa
Pozdrav curke,ja sam davno operirala štitnjaču i ostao mi jedan mali dijelić(točnije 1/3 desnog režnja) skoro ništa,na terapiji sam Euthyroxom150mcg/ dnevno.bebu pokušavamo dobiti oko 2,5 god,dakle ovako; za začeće nisu bitna antitijela štitnjače,a za žene koje su pod supstitucijskom th.npr.Euthyroxom,TSH nije važan jer one dobivaju zamjensku terapiju.Cure koje imaju bilo kakvih problema sa štitnjačom a nisu na supstitucijskoj terapiji moraju sa određenim lijekom(u Hrv. je to Euthyrox) izregulirati TSH najoptimalnije je da TSH bude do 2.oprostite na podužem postu,ako vas još nešto zanima javite se.Pozdrav

Ja se ne bih složila s tvojim tvrdnjama
-osobama koje su na supstitucionoj terapiji je TSH (i ostali hormoni) bitan jer on upućuje da li istu terapiju treba povećavati-smanjivati ( debljanje, mršanje, druge hormonske terapije ili kontracepcija, trudnoća i druge okolnosti.
- antitjela su bitna, samo nemam problema s tim pa ne bih znala reći u kolikoj mjeri i medicinski objasniti, ali mnogo forumašica je pisalo o tome.
ja se nadam da mi moj TSH od 3,6 trenutno neće dodatno otežavati začeće kada krenemo s akcijom.
FT4 22,4
FT3 5,5