Nina1,
Nisam za sada na nikakvoj terapiji za štitnjaču jer, kao što sam rekla, svi dr.-i s kojima sam pričala su me uvjeravali da je TSH 3,03 u redu. Osim toga, T3 i T4 su mi ok, a antitijela nisam ni radila.
Veću paniku sam napravila kada mi je stigao ovaj nalaz TSH 4,29, i to tjedan dana prije nego sam trebala krenuti u postupak. Iako su mi 2 dr.-a rekli da mi čak ni s takvim TSH ne bi otkazivali postupak, mene je to jako mučilo i planirala sam hitno otići endokrinologu. No, onda sam, po preporuci dr.-a, ponovila nalaz privatno i to je taj koji je pokazao TSH 2,16, tako da sam sva sretna otišla u postupak, a endokrinologa za sada isključila iz priče... I od jučer su dvije mrvice kod mene...

U svakom slučaju, kakav god ishod postupka bio, nakon bete namjeravam još jednom ponoviti nalaz TSH da vidim što se to točno događa s mojom štitnjačom...

Inače, već su cure pričale da kod dr.-a postoje različita mišljenja u vezi vrijednosti TSH za MPO, tako da izgleda nema definitivnog pravila da li ono treba biti ispod 2 ili je dovoljno unutar referentnih vrijednosti. Ja bih, naravno, najrađe da mi se spusti ispod 2 pa da onda u svakom slučaju budem mirna što se toga tiče, ali što da radim kada svi moji doktori smatraju da to nije potrebno...

Tako da je moguć i ovaj tvoj zaključak da vas, koji i inače imate veće probleme sa štitnjačom, više i održavaju na idealnoj razini nego nas s malim odstupanjima tu i tamo...