Pokazuje rezultate 1 do 40 od 40

Tema: Revolut, KEKS Pay itd.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj *Dada* prvotno napisa Vidi poruku
    Koristite li KEKS Pay za plaćanje režija?
    Uz zadnji račun od Holdinga stigla je njihova reklama (plaćanje režija bez naknada).
    Zanima me je li stvarno tako, da se ne mora imati račun u Erste, nego samo povezati karticu bilo koje banke uz aplikaciju na mobitelu?
    I da doista nema nikakvih drugih dodatnih troškova?

Banka u kojoj sam sada diže naknade za pakete skoro 300%, a ni prije nije bila mala, tako da gledam druge opcije.
    Ako mogu ovaj KEKS Pay iskoristiti za plaćanje režija, maknut ću paket i ostaviti samo onu najmanju naknadu za održavanje računa.
    Voljela bih čuti iskustvo vas koji to već koristite. Hvala!
    Koristim aplikaciju keks pay, ne mora se biti u erste banci i stvarno nema naknada (za razliku od aircasha). Ako se novac šalje u erste banku sjedne odmah, a u drugim bankama sjedne odmah samo ako se pošalje radnim danom mislim do 16h. Ali dobije se u bilo koje vrijeme potvrda da je novac poslan i ne može se opozvati transakcija. Limit je 300€ dnevno, ali ponekad ne prođe 300€ odjednom nego moram poslati u nekoliko transakcija. Plaćam i holding s njima. Kao zadana kartica se može postaviti i kreditna kartica, pa u slučaju nužde možeš poslati novac npr.članu obitelji, a tebi sjedne tek slijedeći mjesec.

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Zanimljivo. Mislim da ću se odvažiti. Pa ako nečim i ne budem zadovoljna mogu odustati. Hvala na korisnim informacijama!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •