-
Osoblje foruma
Tu bi bilo poprilicno normalno da jedna osoba cuva troje djece u privatnom aranzmanu. Vodili bi ih van... sigurno o vrt, ogradjen ili ne, a mozda i u park, autom ili u kolicima/vagonu. Koliko je staro dijete koje ide u predskolu? Ja bih se rijesila dadilje kojoj je moje dijete nemoguce i/ili zlocesto. Hebi ga, moze imati tisucu i jednu agenciju iza sebe, ali ocito nije dobra kombinacija za (to) dijete.
Ja sam imala 1:1 dadilju za kcer, od rodjenja (ok, oko 8 tjedana, ne sjecam se vise) do 13 mjeseci. Bilo im je super, uglavnom u javnom prostoru cijeli dan (djecji muzej), nekad uz brata (stariji 3 godine). Inace su oboje bili u vrticu i to im je bilo odlicno. Vani cijeli dan, pod nadzorom, u sigurnom prostoru. Nama je za vrtic bilo vazno da ima otvoreni prostor/dvoriste s travom i drvecem (a ne ogradjeni dio parkiralista ili nesto slicno) i da je play-based centar. Vrtic je bio neformalna kombinacija Montessori i Reggio Emilia. Malo smo se namucili kad je stariji krenuo u public school nakon tog rezima, ali snasao se s vremenom. Kod kceri, nikakvi problemi, ali ona je skroz drugi tip. (On je bio "nemoguce" dijete, a ona je zvrk na svoj nacin, ali u principu postuje pravila.) Ako imas nesto takvo pri ruci, vjerojatno bi bilo odlicno za L (ako ne i za sve).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma