-
Ma jasno, svi smo imali nešto što smo vidjeli od roditelja i mislim da nije ni neobično da promišljamo i na temelju toga. Moji su recimo tonuli u neke uloge žrtve, pa se od tate često moglo čuti da mora raditi zbog nas, a od mame da mora biti kući zbog nas. Ne krivim ih zbog toga sad u odrasloj dobi jer sam shvatila da su se oni zaista osjećali kao da njima netko nešto radi, ali znam da mi je to u djetinjstvu bilo zbunjujuće i da sam često razmišljala o tome i osjećala se krivom, bilo mi ih je žao.
To je nešto moje što sam rekla da nikad neću kao oni, stvarno se nadam da nikad neću niti u afektu reći djeci da ja "moram nešto" jer imam njih.
U svakom slučaju slažem se da vjerojatno nijedna nije pogriješila, a i sve smo tu na roditeljskom forumu, pa koliko god različite bile u nekim pogledima, vjerujem da je i to neki dokaz da svaka želi biti dobra majka.
Mitovski je baš lijepo napisala post o svojoj mami, jako lijepo i ohrabrujuće! I točno ono što i ja mislim, mogu majke biti neprisutne i ako su doma i ako nisu, nema to veze s radom.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma