Pokazuje rezultate 1 do 50 od 176

Tema: Kako reagirati na "baš me briga" stav

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Ja u Dalmaciji generalno imam problem s omjerom kvalitete usluge i naplacenog novca, kao i s ljubaznoscu i pristojnim ponasanjem pruzatelja te usluge - cast iznimkama. Da mi ne zamjere Dalmatinci :D
    X Kažem vam ja. Ja se malo bojim / a i malo unaprijed zabavljem, iskreno () na što će to na Visu ličit. Zamišljam se ko Smoje dok sa strane kao gledam scenu s "a niste zaboravila naplatit?!" (a vjerojatno je ovo "zaboravila" s "a" za Vi je isto neki iskrivljeni sjevernjački govor (sjevernjački as in sve sjevernije od Velebita - prvi put sam to čula u Zg, ovo s "a", a ne s "i" - "zaboravili" je ispravno, možda će ovi mladi mladci konobari prvi put čut tako nešto) i zamišljam već kao da pišem/gledam RL scenu iz Malog mista. Beti, chill, nema ti druge za južne pruge. Zamisli to ko kratki kulturološki break, malo neke druge ehm... kulture .

I još se najviše veselim kako će bit sve super i svi baš topli i ljubazni jer sam (smo) dobro Beti pripremili pa će ići s malim očekivanjima i bit oduševljena .
    Posljednje uređivanje od ina33 : 21.06.2022. at 10:43

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •