Pokazuje rezultate 1 do 50 od 176

Tema: Kako reagirati na "baš me briga" stav

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Bubilo, malo sam sad sagledala i s te perspektive. Jesam, pila sam tu kavu bez šećera i kuhala iznutra Pasivno agresivna.
    Ali, bojim se da te radionice nisu uzele u obzir to da konobaricu uopće nije bilo briga što sam ja htjela. Možda nije zaboravila, nego nije ni htjela zapamtiti.
    Radionice, kažes? Hmm. Bolji je "baš me briga stav".

Treba li novi kupaći za Vis? Po tvome pisanju,Ina, mislim da će i lanjski i preklanjski biti dobri. Bit će nam dobro, kako bilo da bilo, samo da je novi kraj.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Bubilo, malo sam sad sagledala i s te perspektive. Jesam, pila sam tu kavu bez šećera i kuhala iznutra Pasivno agresivna.
    Ali, bojim se da te radionice nisu uzele u obzir to da konobaricu uopće nije bilo briga što sam ja htjela. Možda nije zaboravila, nego nije ni htjela zapamtiti.
    Radionice, kažes? Hmm. Bolji je "baš me briga stav".

Treba li novi kupaći za Vis? Po tvome pisanju,Ina, mislim da će i lanjski i preklanjski biti dobri. Bit će nam dobro, kako bilo da bilo, samo da je novi kraj.

Ja sam bila i na Visu i Na Lastovu te i na Mljetu prije točno dvije godine i mislim da Ina pretjeruje.
    Divni su otoci kao i ljudi na njima i bilo je svega i u dućanima i na tržnici i u mesnici, a u restoranima isto svega.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •