Pokazuje rezultate 1 do 50 od 71

Tema: Nazogastrična sonda - beba stara 29 dana, molim pomoć

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bas vam se svasta iskompliciralo. Treba djetetu vremena da se oporavi i odmori od svega. Probaj razne boce/dude, mozes i casu i zlicu. Izdajas li jos uvijek ili je hranis dohranom? Ako jos uvijek izdajas, mozes je pokusati vratiti i na dojenje.

Probaj joj dati da pojede koliko zeli (recimo tih 30), a onda ju pusti neko vrijeme, daj joj da odmori. Ako joj sisanje ne ide od ruke i izaziva napor, jasno je da se "predaje" cim utazi prvu glad. Odmorite, a onda joj za pola sata, sat, opet daj 30 ml.

Tih 700 ml mlijeka dijete moze pojesti u koliko god obroka zeli. Da jede na dojci, na primjer, mozda bi sisala 12, 15... i vise puta na dan. Rijetko koja beba prati ritam hranjenja koji su si zamislili proizvodjaci adaptiranog mlijeka.

Datum pristupanja
    Jul 2022

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Bas vam se svasta iskompliciralo. Treba djetetu vremena da se oporavi i odmori od svega. Probaj razne boce/dude, mozes i casu i zlicu. Izdajas li jos uvijek ili je hranis dohranom? Ako jos uvijek izdajas, mozes je pokusati vratiti i na dojenje.

Probaj joj dati da pojede koliko zeli (recimo tih 30), a onda ju pusti neko vrijeme, daj joj da odmori. Ako joj sisanje ne ide od ruke i izaziva napor, jasno je da se "predaje" cim utazi prvu glad. Odmorite, a onda joj za pola sata, sat, opet daj 30 ml.

Tih 700 ml mlijeka dijete moze pojesti u koliko god obroka zeli. Da jede na dojci, na primjer, mozda bi sisala 12, 15... i vise puta na dan. Rijetko koja beba prati ritam hranjenja koji su si zamislili proizvodjaci adaptiranog mlijeka.
    Trenutno sam toliko iscrpljena da neznam gdje sam. Danas smo imali rigoleto na hranjenju u 20:30. Bočice su isprobavale sestre na Rebru, ja sam donjela jednu svoju za doma, koja ima veću dudu, marke *am ali vidim da piše broj 2. Idem sutra kupiti od *uka onu početnu. Mlijeka sve manje imam, nekih 300-350 ml na dan. Nemam snage izdajati se više od 3-4 puta, njeno hranjenje me iscrpi do kraja.
    Strah me da ne padne na kilaži, sljedeći tjedan idemo na pregled na Rebro, pa da mi ju nebi ostavili opet.
    Koliki bi sve bilo jednostavnije da ona hoće sisati, gdje bi nam kraj bio. Neznam u čemu je problem, samo se nadam da će nalaz od MR mozga pokazati da je sve u redu te da nema nekakvih trajnih posljedica.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •