Pokazuje rezultate 1 do 50 od 71

Tema: Nazogastrična sonda - beba stara 29 dana, molim pomoć

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Doris82 jako mi je žao da si tako neispavana, iscrpljena i psihički loše.
    Ja bih poslušala savjet cura da malo više osluškuješ svoje dijete. Nije u kamen uklesano da je moraš hraniti na sondu, pogotovo sad kad je imala tako lijep prirast. Pedijatricu bolje da ne komentiram.

Možda se trebaš i ti malo drugačije postaviti i reći da ne želiš više sondu. Ona lijepo napreduje, nema prostora panici i strahu samo što je strašno iscrpljujuće.

Možda da potražiš psih.pomoć, ako si tako loše psihički. Čuvaj se

Datum pristupanja
    Jul 2022

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Doris82 jako mi je žao da si tako neispavana, iscrpljena i psihički loše.
    Ja bih poslušala savjet cura da malo više osluškuješ svoje dijete. Nije u kamen uklesano da je moraš hraniti na sondu, pogotovo sad kad je imala tako lijep prirast. Pedijatricu bolje da ne komentiram.

Možda se trebaš i ti malo drugačije postaviti i reći da ne želiš više sondu. Ona lijepo napreduje, nema prostora panici i strahu samo što je strašno iscrpljujuće.

Možda da potražiš psih.pomoć, ako si tako loše psihički. Čuvaj se
    Znaš kako, ona kad meni pojede na bočicu 60 ml kao danas, ja sam odmah bolje i smatram da je ona zdrava i da će sve biti u redu. A kad mi odbija bočicu a gladna je, i moram joj dati kroz sondu odmah mislim da nešto nije u redu.
    Ja bi joj maknula sondu ali me strah šta će biti, mene su stvarno isprepadali na Rebru. Em što mi broje minute kad ona jede bočicu, to mora biti aktivno sisanje 20 min itd.
    Gdje se može potražiti psihološka pomoć? Iskreno možda bi i trebala samo neznam kad.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Doris82 prvotno napisa Vidi poruku
    Znaš kako, ona kad meni pojede na bočicu 60 ml kao danas, ja sam odmah bolje i smatram da je ona zdrava i da će sve biti u redu. A kad mi odbija bočicu a gladna je, i moram joj dati kroz sondu odmah mislim da nešto nije u redu.
    Ja bi joj maknula sondu ali me strah šta će biti, mene su stvarno isprepadali na Rebru. Em što mi broje minute kad ona jede bočicu, to mora biti aktivno sisanje 20 min itd.
    Gdje se može potražiti psihološka pomoć? Iskreno možda bi i trebala samo neznam kad.
    ovo boldano je tako krivo razmišljanje, žao mi je što ne prihvaćaš to što cure govore da beba nije stroj, nekad je gladnija više, nekad manje, ti strogo programirani sati jela su potpuno zastarjela metoda.
    Zamisli da tebe netko sili jesti na točno određeni sat. Užas,a beba ti lijepo napreduje. Zašto ne želiš vidjet tu činjenicu da je ona dobro i da napreduje? Zašto trebaš isključivo potvrdu liječnika da bi to vidjela?

Citiraj Doris82 prvotno napisa Vidi poruku
    Sljedeći tjedan trebamo ići na kontrolu tam na Rebro pa me strah da mi ne izgubi puno i da ju ne ostave zato. Ili da probam? Budem vidjela
    Doris82 ali ti imaš pravo glasa, imaš pravo reći da nećeš ostaviti bebu u bolnici. Dapače, tražila bih da se makne i sonda. no za sve ovo ti moraš više vjerovati sebi i svom osjećaju, osluškivati dijete, ako si nesigurna onda to ne ide, ti ćeš slušati doktore šta god oni rekli makar ti savjeti uopće ne idu djetetu u korist. To nije dobro ni za bebu, ni za tebe.

Osobno bih poslušala savjete cura ovdje na forumu koje su iskusne ili su i same imale iskustvo. Evo Tanči je odbila sondu i sama hendlala doma svoje dijete. Danas veliku odraslu zdravu curu.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 08.07.2022. at 15:05

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •