Citiraj Doris82 prvotno napisa Vidi poruku
Maknula sam sondu, i pokušati ću. Malo ću vas daviti sa pitanjima, nemojte zamjeriti, stvarno ste mi sve pomogle i zapravo krenut ću u izazov koji sam i sama htjela ali nisam imala snage ni hrabrosti.
Nakon vađenja sonde, i spavanja sam ju stavila na cicu, vukla je ali kratko, nekih 5 min s tim da nije baš puno gutala al je bar vježbala. Nakon toga mi je pojela na bočicu 40 ml. Istina da sam ju morala poticati jer se dosta brzo umara. Valjda zato kaj je i malo na cici prije toga.
Znam da ne možete biti tu od 0-24 ali molim vas kad ćete moći da uskočite sa svojim savjetima koje stvarno od srca cijenim.
Bojala sam se i toga kaj se umori brzo, ali to je valjda zato kaj je velika. Malo je hipotonična.
Ja nisam savetnica ali rado ću biti tu kad god mogu . Imam samo mojih dvoje ali isprobala sam i dojenje u trudnoći i tandem, i produženo dojenje, i zastoje/viškove mleka, i 4,5 godine dojenja, ipak se nakupilo malo iskustva iako puno njih ima i duži staž od mene... I hospitalizaciju sa petomesečnom bebom i ćorave med. sestre koje ne mogu da nađu vene pa proglase dete koje sutra izlazi kući iz bolnice dehidriranim jer se prave da su premlade za naočare ili samo nesposobne...I sestrinu ozbiljnu postporođajnu depresiju sa prvim detetom, zbog stresnog hitnog carskog i posle nebrige o sebi- sada je godinama sve OK i uživa sa mlađim detetom. Bilo je svega, i ne bih nikad ponovo preživela prva tri meseca života svoje dece. Ja nikad nisam u životu bila luđa, a doktori, med. sestre i rodbina nikad toksičniji i beskorisniji. Muž je doduše bio podrška najviše što je mogao.

Kaae je savetnica, i radije bi se priklonila njenim savetima nego svojim, ako se negde raziđemo u mišljenjima .
A ako pređeš isključivo na bočicu, i to nije kraj sveta, ima ovde puno njih koje će ti uskočiti sa dobrim savetima, većina njih nije hranila bebu na tri sata (nije ni moja sestra).