Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Srcane mane i trudnoća

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2022

Početno Srcane mane i trudnoća

Pozdrav svima, nova sam ovdje ali citam vec godinama.
    Trenutno sam 10 tj trudna i imam dijagnozu mitralne i trikuspidalne insuficijencije drugi stupanj. Bila sam na uzv srca kod kardiologa sad u trudnoći i rekao je da ne bi trebalo biti problema tijekom poroda..
    Uglavnom sve znam nego eto trazim nekoga tko je bio ili je u slicnoj situaciji malo za utjehu.
    Jako me je strah a nemam s kim popricati

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pretpostavljam da ce te kardiolog koji put pogledati , posebno kasnije kad volumen krvi i opterecenje srca bude vece?
    Za srcanu gresku si znala prije trudnoce i pracena si na kontrolama?
    Prema mojim informacijama u Petrovoj postoji tim ( ginekolog -i kardolog specijaliziran za srcane greske) koji je specijaliziran za pracenje trudnice zena sa srcanim greskama , pa se mozes raspitati ako ti zatreba.

Datum pristupanja
    Jul 2022

Početno

Bok, hvala ti na odgovoru i info ali ja nisam iz Zagreba negi iz Splita. Prije trudnoce sam znala za mitralnu insuficijenciju u tragu i to je zahtjevalo pracenje svako 2-3 godine. Kad sam dosla na pregled vec sam bila trudna kad se utvrdilo pogorsanje pa sam malo u strahu. Nije mi nemoguce ni otici u Zagreb na pregled i misljenje ako bude potrebno tako da ti puno hvala na informaciji.

Datum pristupanja
    Jul 2022

Početno

Bok, hvala ti na odgovoru. Dijagnosticirana mi je blaga mitralna insuficijencija jos kao djevojcici i nikad nisam imala s tim problema. Kardiolog mi je rekao da to skoro svi imaju i da je dovoljan uzv srca jednom u 3 - 4 godine. Tako sam i radila. Posljednji uzv je bio kad sam upravo saznala za trudnoću i na tom uzvu je nađeno pogorsanje pa sam se prepala. Inace sam iz Splita ali bude li potrebe nije mi problem ici u Petrovu na pregled i konzultacije. Hvala ti jos jednom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •