Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: vremenski uvjeti i trajnost autosjedalice

katajina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno vremenski uvjeti i trajnost autosjedalice

Eto, mene konkretno zanima koliko izloženost vrućini ( i hladnoći) ima na plastiku od koje su rađene sjedalice. Ne vozimo se svaki dan, možda dvaput-triput tjedno ali je sjedalica stalno montirana u autu. Ispred kuće i ispred mog posla često je auto na suncu, pogotovo u zadnje vrijeme. Znam kako je meni kad sjednem u vreli auto. Kako se "osjeća" jedna sjedalica na velikoj vrućini pa relativno svježoj noći? Je li skupljanje i širenje plastike mogu dovesti do stvaranja mikropukotina koje kompromitiraju sigurnost? Treba li sjedalicu spremiti na "suho i hladno" mjesto kad nije u upotrebi? Nemam mogućnosti tražiti hlad za parking, sretna sam ako nađem bilo što! I još nešto, budući da svi nepričvršćeni predmeti predstavljaju opasnost za sigurnost putnika u slučaju sudara (ne daj Bože) je li špeceraj stavljate u gepek, što je sa ženskom torbicom?(kod mene je to torbetina sa svim ženskim potrepštinama plus izdajalica plus izdojeno mlijeko u termo torbici)

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sjedalicu ljeti na jakom dubrovackom (i zg) suncu prekrivam lincunom. ako nista pomogne bar da navlaka ne izblijedi.
    speceraj je u gepeku, moja torba mi je ispod nogu na suvozackom mjestu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •