Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: smije li se beba setati u autosjedalici?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno smije li se beba setati u autosjedalici?

ja imam chiccova kolica 3 u 1. beba mi je stara 4 i po mjeseca. zanima me zasto se ne preporuca setati bebu u autosjedalici ako u njoj moze biti dugo u autu u voznji? moja autosjedalica se moze nataknuti na osnovu kolica. znam da beba mora strogo lezati dok se ne uspije sama posjest. ali nije mi jasno zasto moze u auto a ne u setnju u njoj?

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

zato jer se u autu od "dva zla" bira manje i nema prihvatljive alternative
    u šetnji ima

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mala anica,zašto može u auto?autosjedalica je predviđena za vožnju bebe u autu,i to je jedini i najsigurniji način da se vozi beba tj. djete.
    A zašto nesmije ili nebi smjela beba u njoj u šetnju? mislim da se ne preporuča dok se beba sama ne podigne u sjedeći položaj.
    mi smo kad je Luka imao 4-5 mjeseci znali prošetati na kraće relacije!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

u cemu onda da setam bebu? kosara joj je sada tocno duga koliko je i ona duga ,tako da se beba ne moze pomaknut u njoj. a kad spustim kolica skroz koliko se mogu spustit opet nije strogo lezeci polozaj nego blago polulezeci. i jos mi pise na uputama za kolica da ih smijem koristit tek kad beba napuni 6 mjeseci.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

:/ Zar se kolica ne mogu spustiti u ležeći?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Prije nego smo kupili kolica, tražila sam sve dostupne podatke o autosjedalicama, i zaključak svega je bio da se ne bi smjelo bebu do tri mjeseca voziti duže od 3 sata u njoj.
    Ja sam autosjedalicu koristila za šetnje od početka, što mi je super odgovaralo jer nisam morala buditi Ria zbog prebacivanja. Ako bih ga probudila, sa spavanjem je bilo gotovo. Ali te vožnje nisu dugo trajale, čim bi se probudio, tražio je cicati, pa sam ga dizala u maramu ili u krilo ako smo negdje sjedili. Mislim da ako umjereno koristiš autosjedalicu u šetnji, neće biti nikakvih problema.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi kao ninaxy.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i mi kao anicica

mi imamo graco kolica i graco sjedalicu i graco postolje...postolje me odusevilo, strasno lako je bebu iz auta prebaciti u kolica i obrnuto.....jednom dobro namjestis postolje i nema frke, provjeris svako malo jel dobro zategnuto i to je to....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •