preko egrađana sam trebao je doc samo kliknut
evo bolje mu je, jeeej
preko egrađana sam trebao je doc samo kliknut
evo bolje mu je, jeeej
prošlo je samo tjedan dana najstarija evo već opet ima povišenu temp i glavobolju.. ja nemrem više ((((
Ajme mi imamo neš kontinuirano, oni u pravilu stalno naizmjence kašlju, šmrcaju, a ja od jučer kišem...
Probaj kupit Echinaceu, razmutis im u vodi i popiju kao sok.
Za nos ti je najbolja slana voda. Jedna mala zlicica soli na 2 dl mlake vode. Isperes zdravoseljacki iz sake, a za grlo grgljas.
aimeee četiri dana kihanja, šmrcanja, jučer se smirilo, mislila sam prošlo je, i evo danas nastavak, suhi nadražujuć kašalj, grlobolja lagano nadolazi ... tek sada kreće u punom opsegu...
Pa sta ti zuta poduzimas po tom pitanju? Moras ojacat imunitet. Ovo tvoje stanje ce ti ozbiljno ugrozit zdravlje.
Jel spavas redovito, kvalitetno?
Hranis se ok? Boravis na zraku?
Imas neku fizicku aktivnost?
Inhaliras se? Pijes cajeve, limun, med...nastavi niz..
Posljednje uređivanje od Lili75 : 15.10.2024. at 16:57
Sve jedino nemam značajniju fizičku aktivnost, msm aplikacija zabilježi 6-8 tisuća koraka dnevno u prosjeku. Jer ono, nemam auto pa svuda ionak moram pješice... bojim se što bi bilo da imam auto,...
Možda mi se ovo vraća za godine kaj nisam spavala, ne znam...
A moze bit...pa daj ubaci neato, vise hodanja.
S obzirom da nemas auto, broj koraka bi mogao bit znatno viši.Stavi ai neki cilj 10.000 dnevno recimo.
Toliko imam i ja, ali to je premalo koraka zabilježeno. Moram nabaviti pametni sat, jer mobitel često ne nosim dok hodam.
Ont. Virozu je trenutno pokupio moj stariji sin, dva dana je doma. Bez temperature, ali je kilav i smrkav, kiše i puše nos. Vidjet ćemo hoće li to zakvačiti i nas ostale. Nema tu pravila, ali postoji mogućnost.
dva tjedna poslije najmanje sada najstarija povraća, ono kaj ne shvaćam je jeli inkubacija trajala dva tjedna pa mogu očekivati da i sin počne povraćati, ili je novi soj jačeg trbušnog virusa