Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: neugodni miris znoja

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno neugodni miris znoja

primjetila sam (a bojim se i drugi) da mi znoj ima drugačiji miris od kad dojim
    prošlo ljeto sam mislila da je to privremeno i da će prestati kad se hormoni uravnoteže nakon poroda,
    ali evo opet sa pojačanim znojenjem i te popratne pojave
    ustvari, smrdi jedino ispod grudi
    mijenjam grudnjak svaki dan jer mi se gadi
    nije to klasičan miris znoja, nego nekako slatkasto-odvratan
    ima li vas još?

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ima, ima :D

Meni ne smrdi ispod grudi, nego recimo kad se otuširam, a N. se probudi prije nego uspijem stavit deodorans, onda mi znoj ima tako oštar miris (da miris), pa se moram otić ponovno tuširat. Prije mi se to nikad nije događalo, znala bih nekad zaboravit deodorans (rijetko kad) i nikad ne bih smrdilo bez obzira koliko bi se znojila.

A što se tiče tog "mirisa" ispod grudi, koristiš li uloške? Možda ti se prepune pa procure ispod, pa se to usafta?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Primjetila sam da je vrlo bitno nakon tuširanja dobro se izbrisati na svim pregibima. Neovisno o dojenju.

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Arijana prvotno napisa

A što se tiče tog "mirisa" ispod grudi, koristiš li uloške? Možda ti se prepune pa procure ispod, pa se to usafta?
    ma ne koristim, a ni ne curi mi, davno je to prestalo
    dojimo već punu godinu
    smrdi samo onaj dio grudnjaka ispod sisa, tamo di se najviše znojim

a kad već spominjete roll on, meni i on sad zna zakazati :/

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

a oni kristali protiv znojenja? to je koristila moja prija, koja je vječno boj borila s znojem. samo neznam di ih je nabavila...

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ne bi se ja borila protiv znojenja, to mi je malo kontra prirode
    ali protiv mirisa...

aleksandra avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Da probas kristalni kamen.Ja se ocajno znojim,probala puste dezodoranse,ali neugodni miris opet probije.Sad koristim kristalni kamen oko nedilju dana i osjetim da tog neugodnog mirisa sve manje.Super sam zadovoljna.

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ma da to je taj, protiv mirisa, znojiš se i dalje, ali nema neugodnog mirisa.

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ako ne zaustavlja znojenje, može

di to nabaviti?

klmama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u dm-u

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

I moj znoj grozno smrdi otkad sam rodila. Primjetila sam da se ne usmrdim u svim grudnjacima jednako. Ponekad stavim dezodorans i ispod i između sisa. I počela sam koristiti muški old spice stick, otkad sam rodila jedino mi on odgovara.

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

kad bolje razmislim meni par mjeseci nakon poroda uopće nije trebao roll on za ispod pazuha, iako je bilo ljeto i ja se jako znojila, nisam ništa mećala da nou ne smeta nikakav miris i skužila sam da mi uopće ni ne treba
    valjda se sav smrad spustio ispod sisa
    sad mi često i roll on zakaže + onaj miomiris ispod sisa! užas

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

možda da probaš staviti puder odmah nakon tuširanja ( samo ispod grudi , jako malu količinu ) :/

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

sjećam se toga! prala sam grudnjake svaki dan! da, probaj s puderom (dječjim)

dorena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, samo ja mislim da je bolje da smrdis 8) nego stavljas puder, on moze zacepiti pore i dovesti do jos vecih problema. kod vecine mama dojilica je normalan takav "miris", s vremenom prodje - kad se hormoni vrate u normalu.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Neću vas utješiti - prestala sam dojiti prije 3 godine i još uvijek po ljeti grudnjaci smrde kao brik od mlijeka koji sam zaboravila baciti... Ali čini mi se da je malo bolje od kad ne koristim antiperspirantni dezić, nego se znojim i ispod pazuha (imam aromacreme od Lush-a)

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamazika prvotno napisa
    Neću vas utješiti - prestala sam dojiti prije 3 godine i još uvijek po ljeti grudnjaci smrde kao brik od mlijeka koji sam zaboravila baciti... Ali čini mi se da je malo bolje od kad ne koristim antiperspirantni dezić, nego se znojim i ispod pazuha (imam aromacreme od Lush-a)
    nisam znala za ovaj aromacreme od lusha
    kakva je?

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam se navukla vec godinama na vichyjev deo al mislim ga promijeniti za nesto dovoljno dobro

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja sam mislila da je to zato sto su mi sise, jelte, pale, ne stoje prposno, samostalno, pa zato... iskreno, nije mi palo na pamet stavljat rollon i na taj "pregib"...

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Aromacreme je kremasti, masni, ima jako ugodni miris, nenapadan (mislim da bi išao i za muške). Nisam očekivala da će biti tako pouzdan, ali stvarno je. Jako ga se malo troši, ja po zimi po pazuhu stavljam u veličini zrna riže, sad kad se znojim više, graška. Mislim da je to kremasta varijanta aromarantha ako si ga probala. Meni su ovi tvrdi previše tvrdi (izderem pazuha) a oni bijeli na bazi sode bikarbone mi naprave takvu reakciju da ne mogu pomisliti staviti (a imaju takve bajne mirise )

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bila u lusha i kupila ove tvrde s bajnim mirisima....
    sutra stavljam pa javim

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Zrinka, kako si prošla? Ja sam izgledala kao da sam naprašila rumenilo po pazusima, ista reakcija ali malo blaža je bila i na unutrašnjoj strani podlaktice, gdje je koža puno deblja.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni ok skroz
    nikakve reakcije, samo lijepi njezni miris...

bas mi je zao, jel te svrbi, pece il je samo crveno?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Peče i crveno je

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jesi precvrsto natrljala ili si alergicna na nesto?

meni je moj super. zrinka, evo ti

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

zrinka,marta, a koje ste izabrale ?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moj je tvrdi s lavandom

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mislim da se ovaj tvrdi zove oxeo, ali nisam sigurna. Nisam prečvrsto trljala, crvenilo je nestalo isti tren kad sam oprala kožu. Imala sam osjećaj kao da se radi o kemijskoj reakciji (kao da sam stavila neku kiselinu) - mislim da je onaj cream of tartar u tim dezićima u biti neki tartarat, tj. sol mravlje kiseline.
    A sad disclaimer za aromacreme - ostale mi mrlje na najdražoj majici (majica svjetlo zelena, mrlje žuto-zelene) vjerojatno od znoja a ne od dezića, ali morat ću ipak za bolju obleku uzeti neku kemiju.
    Mislim da smo gadno zachatale temu...

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj buca prvotno napisa
    zrinka,marta, a koje ste izabrale ?
    moj je tvrdi, kristal se zove , bijele boje, kao djecji puder ostane ispod ruke

zika, bas mi je zao

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamazika prvotno napisa
    Mislim da se ovaj tvrdi zove oxeo, ali nisam sigurna. Nisam prečvrsto trljala, crvenilo je nestalo isti tren kad sam oprala kožu. Imala sam osjećaj kao da se radi o kemijskoj reakciji (kao da sam stavila neku kiselinu) - mislim da je onaj cream of tartar u tim dezićima u biti neki tartarat, tj. sol mravlje kiseline.
    A sad disclaimer za aromacreme - ostale mi mrlje na najdražoj majici (majica svjetlo zelena, mrlje žuto-zelene) vjerojatno od znoja a ne od dezića, ali morat ću ipak za bolju obleku uzeti neku kemiju.
    Mislim da smo gadno zachatale temu...
    cream of tartar je vinski kamen. m od zrinke mi je svojevremeno rekao da je to stabilan spoj i da ne bi trebao naokolo reagirati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •