Pokazuje rezultate 1 do 50 od 99

Tema: CZSS, poziv, ...

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    To je lakše bez gorčine... Odboluješ, isplačeš, izbijesniš, prežališ i oprostiš i njemu i sebi takav odnos i kreneš dalje s mirom iznutra. I to možeš samo ti unutar sebe promijeniti, a to će ti donijeti veće olakšanje nego bilokakva sudska presuda.
    Predivno napisano

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    s druge strane, žuta, sigurno će ti pomoći ako uspiješ si u glavi složit da nadzor vidiš kao saveznika, a ne policajca.
    Pretpostavimo da osoba dolazi s dobrom voljom i željom da tvojoj djeci bude dobro, koju imaš i ti
    X

Jednako tako, vjerujem kako danas ne bih ovako pisala da nisam oprostila i ocu djeteta i sebi. Ključ je u ovom oprostu sebi. Kad to riješi, nestane gorčina i prodišeš.
    Tangerina, meni je od svih tapšanja Jadna moja ti, koji nepravedni sustav više pomoglo kad mi je jedna draga prijateljica rekla Pa što onda? Pa nećeš valjda zarobljena živjeti dok se stvar sudski ne riješi... Samo ti sebi oprostiti možeš...
    Ona mi je osvijestila da uopće sebi imam što oprostiti i hvala joj. Nisam odmah razumjela o čemu govori, danima sam to vrtila po glavi.
    Prekrasno

Gorčinu trena maknuti iz života i naći snage za oprost.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 04.10.2022. at 11:29

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •