Pokazuje rezultate 1 do 50 od 67

Tema: Euro

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nisam stara, ali dugo pamtim: yu dinar, hrvatski dinar, pa onda relativno brzo kuna... U početku je malo čudno, ali vrlo brzo čovjek prestane razmišljati u bivšoj valuti. Isto kao kad ideš u inozemstvo. Ako ideš samo u kupovinu, u glavi preračunavaš, ali ako boraviš tamo dulje vrijeme, nakon tjedan dana resetiraš se na lokalnu valutu.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam stara, ali dugo pamtim: yu dinar, hrvatski dinar, pa onda relativno brzo kuna... U početku je malo čudno, ali vrlo brzo čovjek prestane razmišljati u bivšoj valuti. Isto kao kad ideš u inozemstvo. Ako ideš samo u kupovinu, u glavi preračunavaš, ali ako boraviš tamo dulje vrijeme, nakon tjedan dana resetiraš se na lokalnu valutu.
    Iako nisi stara, sigurno se sjećaš denominacija dinara, mahanja s novim dinarima kad su ih vezali uz njemačku marku, joj kak se zvao ondašnji premijer...? Stara sam i zaboravila sam. Marković? Jel je? On je mahao u Skupštini s novim dinarima.
    Anyways, toliko se valute promijenilo do sada i euro mi nije nikakav problem ni bio, niti će biti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •