Pokazuje rezultate 1 do 50 od 67

Tema: Euro

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Plaćam većinom karticom (i prije sam), u kafićima koji su digli cijene (npr. espresso u gradu neki dan 1.80!, kao da sam na Stradunu) ne ostavljam trinkgeld. Pogledam koliko je u kunama za proizvode za koje imam ideju koliko ću najviše dati, npr. sirevi, cijene su ionako izražene u obje valute.

Nervira me što kod nas cent već sad nema značenje. Kad krene turistička sezona, očekujem da će Nijemci i Austrijanci biti iziritirani s tom navikom. Zanimljivo je da nema cijena tipa 1.99, kao nekad.
    Ajd, ostavi manču. Konobar nema nista s povecanom cijenom kave.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Da
    Priča mi bratić, kad mu je svećenik dolazio na blagoslov kuće, kako je bio u dilemi koliko dati.
    Kaže prije je davao 100 kn, a sad mu je 20 eur puno, a 10 malo i na kraju je ipak dao 10. :LOL:

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Da
    Priča mi bratić, kad mu je svećenik dolazio na blagoslov kuće, kako je bio u dilemi koliko dati.
    Kaže prije je davao 100 kn, a sad mu je 20 eur puno, a 10 malo i na kraju je ipak dao 10. :LOL:
    istu sam dvojbu imala sa odlaskom na dječji rođendan, al ja sam se odlučila za 15

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Nadam se da ima veću plaću. Ali ne idem više u taj kafić. 13,5 kn za espresso u Zg mi je zbilja previše. Kad malog vodim, onda sjednem nekad i sačekam ga. Ima srećom alternativa u blizini. Još mi je bliže srcu, što se uređenja tiče. Njima ostavim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •