Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
Inače, mi smo o toj učiteljici sve najbolje čuli, koga god smo imali da je došao u neki doticaj s njom, samo smo pohvale čuli, od odnosa s djecom do toga koliko ih je naučila. Tako da mi se čini da smo stvarno trenutno jedini s problemom.

Ali dobro, pokušat ćemo neke druge metode, vidjet ćemo i što će biti sutra na razgovoru.
Što se ovog tiče, ja sam naučila da je vrlo nepouzdano oslanjati se na tuđe procene nastavnog kadra, jer drugi imaju jaaakooo različitu perspektivu od moje.

Ali evo, moje iskustvo sa starijom je bilo jako slično tvom, kao da sam ja sve pisala i o učiteljici i o detetu, i na kraju mogu reći da ljudi jesu bili u pravu, da učiteljica jeste zaslužila najveći deo pohvala koje je dobila.
Tj. ima stvari koje sam učiteljici zamerala tada, (za nešto sam u međuvremenu shvatila da je bilo neosnovano ili stvarno nije moglo bolje), neke stvari joj zameram i danas, ali sve u svemu, kada uporedim sa ostalim tada dostupnim učiteljicama, stvarno mislim da je bila najbolji izbor za moje dete.
Možda se tako pokaže i kod vas, kad se jednom pomaknete od tih početnih meseci koji su realno dosadni deci koja već imaju dobru osnovu, a posebno onima koji čitaju od četvrte-pete. Moguće da će tada otpor polako nestati (moja je recimo volela kreativu i pravljenje novogodišnjih ukrasa, a i priredbe su joj bile posebno drage- možda je to motiviše ovih idućih mesec dana ?)