Isto je bilo kod nas, ali ja nisam htjela birati pa su se sve druge mame zgražale kako to da odbijam birati učiteljicu.
I moja kći je dobila učiteljicu Maricu, najbolju na svijetu i okolici. Ma da sam ju birala i nacrtala, ne bi bolja ispala.
To joj je bila zadnja generacija prije mirovine, a ona je bila baš ona prava, stara učiteljica. Stroga, poštena i odlična.
Predivna osoba i odlična učiteljica.
Druge mame nisu nju izabrale, već jednu mlađu koja je doslovno sve puštala i ubrzo su počela kukanja kako ta učiteljica ništa ne radi s djecom i kako ima kaos u razredu jer sve dopušta...
Posljednje uređivanje od Tanči : 28.11.2022. at 20:12
Mi smo birali, i bili smo super zadovoljni izborom.
Posljednje uređivanje od Jadranka : 28.11.2022. at 20:15
Ja nisam birala ni jednu!
Prva je bila po dogovoru, škola mlada, nitko nije ni znao ko će biti , isto tad su uvodili njemački pa su navodno napravili eksperimentalni razred u kojeg su stavili i mojeg, bez biranja ili mogućnosti biranja jezika . Po meni je tad ta učiteljica bila dobra, pravedna .... Možda i malo prestroga. Veliki ju je baš volio! Bilo 6 razreda u generaciji
4 godine kasnije 4 razreda u g neraciji
Opet nisam birala ni učiteljicu ni društvo! Jedna premještena u drugu školu, jedna premještena u 3. razred. Bila hrpa klinaca koji su imali stariju braću u toj gen -4, svi su birali učiteljicu koja je dobila premještaj u drugu školu, pa su dobili neku meni nepoznatu, učiteljica od Velikog je premještena u 3. Razred tak da je klinka dobila opet meni nepoznatu osobu.učiteljica dobra ali zero preblaga
Treći put opet ne biram dobio je klinac jednu strogu ali dobru , kod koje je svaka netočka..... bila greška, zanimljivo i klinka i klinac imaju iste greške u istim zadacima kod njega greška, kod klinke ne .
Frendićin klinac dobio učiteljicu od Velikog 6 godina kasnije i izjava mame kak ne valja , kak ovo, ono....
I tko bi mogo zadovoljiti svima ....
Treći put opet ne biram